Sport

A két csapat a mérkőzés végén.
Sport
2023. máj. 26.

Az ózdi rendőrök ellen játszott barátságos mérkőzést az Ózdi Apáczai Csere János Általános Iskola leány focicsapata. Az eredmény döntetlen lett, végül büntetőpárbajjal nyertek a lányok.

Az úszásoktató a következő feladatot mutatja be a gyerekeknek.
Sport
2023. máj. 26.

Az ingyenes óvodai úszásoktatásnak nyáron is az uszoda ad majd otthont. Az intézményben takarékossági okokból idén nem engedik le a medencéket, így a gyerekek oktatása zavartalan marad.

A Meteor Lövészklub csapata.
Sport
2023. máj. 24.

Sikerrel szerepeltek a Meteor Lövészklub versenyzői az Országos Diákolimpia Sportlövészet döntőjében és megőrizték a korábban elnyert vándorkupát.

Hatgólós vereséget mutat a kijelző.
Sport
2023. máj. 22.

A szezon utolsó találkozóját vívta meg az ÓAM-Ózdi KC. Az Agrofeed ETO UNI Győr gárdáját látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban.

A dobogó első helyén.
Sport
2023. máj. 17.

Sikeresen szerepelt Kis Izabella Mirella a FODISZ Diákolimpia Atlétikai Országos Döntőjén, ahol az első helyen végzett. A taktikus viadalt izgalmas felkészülés előzte meg.

Mérkőzés zajlik a tekepályán. A játékosok épp gurítani készülnek.
Sport
2023. máj. 16.

Győzelmet aratott hazai pályán a SalgÓzd Teke Klub együttese a férfi NB I. keleti csoportjában. A mieink a Vilati Eger SE gárdáját látták vendégül az Ózd Városi Stadion tekecsarnokában.

Hatvan fővel rajtolt el a felnőttek mezőnye.
Sport
2023. máj. 15.

Több mint hatvan felnőtt és negyven óvodás versenyzővel rajtolt el a XXVIII. OTP Bank Ózdi Hegyifutó Verseny. Az indulók két táv közül választhattak.

A kosárlabdát is többen kipróbálták.
Sport
2023. máj. 12.

Sportválasztó napot tartottak a Digitális Erőműben. Az intézmény teljes egészét ellepték a helyi egyesületek. A fiatalok minden sportágat kipróbálhattak.

Háttal a kamerának, szemben a küzdelmekkel.
Sport
2023. máj. 10.

Sikerrel zárta a Diákolimpiát az Ózdi Apáczai Csere János Általános Iskola lány labdarúgó csapata.

Hölgyek is pályára léptek.
Sport
2023. máj. 10.

Az Titánok és a Tűzoltók csaptak össze a VII. Varga József Amatőr Teke Bajnokság első mérkőzésén. A rendezvény már nagy hagyományokkal bír Ózdon, most tíz csapat nevezett a megmérettetésre.

Az ÓAM-Ózdi KC játékosai örülnek a győzelemnek.
Sport
2023. máj. 9.

Marad az NB I/B-ben az ÓAM-Ózdi KC. A bajnokság huszonhetedik fordulójában a Szigetszentmiklósi KSK gárdáját látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban.

Elrajtol az első olimpiai cross Magyar Kupa egyik futama.
Sport
2023. máj. 9.

Ismét bringások népesítették be a hangonyi fenyvest. Az Ózdi Kerékpáros Egyesület az első olimpiai cross Magyar Kupa rendezését vállalta magára, ahol több mint 130 versenyző állt rajtvonalhoz.

Még egy fotó a győztesről és ellenfeléről a ringben, ezúttal már a kiharcolt díjakkal a kezükben.
Sport
2023. ápr. 30.

Ismét nagy sikert aratott a Marosi István Városi Sportcsarnokban rendezett küzdősport gála. A végső mérkőzésen Berki Renátó győzelemmel örvendeztette meg a publikumot.

A Széchenyi István Katolikus Technikum és Gimnázium 10/E osztályos tanulója a dobogó legmagasabb fokáig menetelt az országos torna diákolimpián.
Sport
2023. ápr. 28.

Megvédte címét Molnár Noémi. A Széchenyi István Katolikus Technikum és Gimnázium 10/E osztályos tanulója a dobogó legmagasabb fokáig menetelt az országos torna diákolimpián.

Távoli kép a meccs egyik pillanatáról.
Sport
2023. ápr. 25.

Győzelmet aratott hazai pályán a Lóci DSE. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei bajnokság tizenhatodik fordulójában a MEAFC gárdáját látták vendégül.

Harcolnak a versenyzők.
Sport
2023. ápr. 24.

Izgalmasnak ígérkezik a VII. Spartan Kupa. A Soós Lajos és a Pitbull Team nevéhez köthető eseményre most is az ország számos pontjáról érkeznek harcosok.

A fiatalok is megküzdöttek a domboldallal.
Sport
2023. ápr. 16.

Több mint száz induló vágott neki a dombnak a Kondi Napok keretében tartott futóversenyen. Az Ózdi Teknőc Diák-és Szabadidősport Egyesület tizedik éve szervezi meg a sportos napot.

A támadás pillanata.
Sport
2023. ápr. 16.

Vereséget szenvedett hazai pályán az ÓAM-Ózdi KC. Az NB I/B huszonötödik fordulójában az Optimum Solar – Békési FKC gárdáját látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban.

Az airsoft fegyver használatát mutatja a katona az egyik diáknak.
Sport
2023. ápr. 6.

Megtartották az I. Bródy Kadét Sportnapot a Vitkó Lovastanyán. Több mint kétszáz fiatal érkezett az eseményre. Forgószínpadszerűen vettek részt csapatversenyeken.

Minden játékos ereje legjavát viszi a játékba.
Sport
2023. ápr. 4.

Megnyerte a megyei kispályás labdarúgó bajnokságot a Csillagfürt EGYMI, így ezzel az eredménnyel tovább jutottak az országos bajnokságra.

A férfi 100 kilométeres mezőny a dobogón. Mátyás Bence, Beda Szabolcs, Jeney Gábor, Lukács Mihály, Párkányi Róbert, Bogár János Fotó: Kiszely Szonja
Sport
2023. ápr. 4.

Hangonyon rendezték a 2023-as 100 kilométeres Ultrafutó Magyar Bajnokságot. A megmérettetést a Sashegyi Gepárdok versenyzője, Beda Szabolcs nyerte.

Örülnek a győzelemnek az ÓAM-Ózdi KC játékosai.
Sport
2023. ápr. 3.

Győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC az NB I/B huszonharmadik fordulójában. Az OTP Bank – PICK Szeged U21 gárdáját látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban.

Rajtba sorakoztak a résztvevők.
Sport
2023. márc. 24.

Pénteken közel negyven résztvevővel újra elrajtolt az Ózdi Futónapok. Tíz kört kellett teljesíteni 45 percen belül, de az igazi cél a sportos közösség erősítése.

Az Ózdi Futónapok 2020-as rajtja a stadionban.
Sport
2023. márc. 22.

Pénteken újra elrajtol az Ózdi Futónapok rendezvénysorozat. Az ezúttal két napos kihívás első állomása március 24-én lesz délután öt órától, a második pedig június 30-án.

Örülnek a győzelemnek az ÓAM-Ózdi KC játékosai.
Sport
2023. márc. 20.

Győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC az NB I/B huszonegyedik fordulójában. A Százhalombattai KE gárdáját látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban.

Rajtvonalnál álló fiatalok.
Sport
2023. márc. 16.

Közel háromszáz fiatal vett rész a diákolimpiai mezei futáson a stadionban. Az általános iskolák legjobbjai kvalifikálták magukat a megyei döntőre, melyet március 29-én Miskolcon rendeznek meg.

A Lóci DSE egyik játékosa épp belőtte a gólt.
Sport
2023. márc. 12.

Győzelmet aratott hazai pályán a Lóci DSE. A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei bajnokság tizennegyedik fordulójában a Sárospataki TC gárdáját látták vendégül.

30 méteres futás.
Sport
2023. márc. 2.

Közel hetven felsős diák mérkőzött meg egymással négy versenyszámban az idei tavaszköszöntő fedett pályás atlétika versenyen a Vasvár Úti Általános Iskolában.

Versenyzők a hegyen.
Sport
2023. febr. 28.

Megrendezték az első Ózdi Kutyás Hegyifutó Versenyt a Teknőcök. A megmérettetésre az ország számos pontjáról érkeztek sportolók városunkba.

A góllövés pillanata.
Sport
2023. febr. 28.

Vereséget szenvedett az ÓAM-Ózdi KC az NB I/B tizenkilencedik fordulójában. A Csépe Salgótarján SKC gárdáját látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban.

Nyitótánc.
Sport
2023. febr. 25.

Megtartotta nyílt napját az Erica C. Dance School & Company ózdi csoportja a Sziksziben. A félévet lezáró esemény hagyományos rendezvénye a csoportnak, amelynek nagy sikere volt.

Feszülten várják a rajtot a lányok.
Sport
2023. febr. 24.

Két korcsoport közel 50 diákja vett részt a fedett pályás atlétika versenyen, amit az Újváros Téri Általános Iskolában rendeztek meg. A sportos megmérettetésen öt általános iskola képviseltette magát.

Edző és tanítványa a versenyen.
Sport
2023. febr. 23.

Molnár Noémi, a SZIKSZI diákja nyerte meg a Miskolcon megrendezett Torna Diákolimpia vármegyei versenyét. A fiatal ózdi hölgy folyamatosan készül a megmérettetésekre, célja az országos döntőbe jutás.

Instrukciókra várva.
Sport
2023. febr. 17.

Az ÓAM-ÓKC U14-es együttese vasárnap mérkőzik meg a Salgótarjáni SKC ellen. A csapat jelenleg a tabella ötödik helyén áll. A Gyermekbajnokság májusban zárul.

A pedagógusok trenírozzák az óvodásokat.
Sport
2023. febr. 17.

A Barca Academy Hungary delegációja érkezett az Ózdi Városi Óvodák Virág Úti Tagóvodájába. A vendégek megtekintették a pedagógusok és az apróságok felkészülését.

Polgármesteri elismerés Kormos József részére városunk sportéletében eltöltött hatvan éves kiemelkedő munkájáért, valamint sportolói, sportvezetői eredményeiért.
Sport
2023. febr. 16.

Megtartotta éves taggyűlését az Ózdi Teknőc Diák- és Szabadidősport Egyesület. Kormos József polgármesteri elismerésben részesült az ózdi sportéletében eltöltött hatvan éves kiemelkedő munkájáért.

Homai Patrik és Molnár Márk kesztyűznek az edzőteremben.
Sport
2023. febr. 15.

Meghívtak a magyar ökölvívó válogatott serdülői közé egy ózdi fiatalt. Homai Patrik városunkat képviselve már részt is vett egy egyhetes edzőtáborban.

Totál kép a lövés pillanatáról.
Sport
2023. febr. 6.

Megszerezte az idei év első hazai pontjait az ÓAM-Ózdi KC. Az NB I/B tizenhatodik fordulójában a Kecskeméti TE – Piroska szörp gárdája ellen léptek pályára.

Fiatal fiú súlyt emel
Sport
2023. febr. 6.

Területi minősítő versenyre készülnek az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club tagjai. A március eleji megmérettetést Nyíregyházán rendezik.

Felsorakoztak a két csapat játékosai.
Sport
2023. jan. 30.

Két ózdi pingpong csapat mérte össze tudását a Digitális Erőmű falai között. A Digitális Spartacus és az ÓVSE játékosai baráti találkozó keretében csaptak össze.

A letakart nagymedence az ózdi uszodában.
Sport
2023. jan. 24.

Szünetel az úszásoktatás az Ózdi Úszó Klubnál. A város lakossága, ezen belül pedig több száz fiatal maradt sportolási lehetőség nélkül. Sokan remélik, hogy tavasszal újra kinyithat a létesítmény.

Éremeső.
Sport
2023. jan. 18.

Megkezdődtek a versenyfelkészítő edzések a Meteor Lövészklubban. Az új tagokkal bővült klub bízik az idei sikerekben, céljuk ismét az országos dobogó.

Versenyzők játék közben.
Sport
2023. jan. 16.

Két győzelmet arattak egy hétvége alatt az Ózdi Sakk Sportegyesület tagjai. Jelenleg a tabella harmadik helyéről várják a folytatást. Céljuk, hogy dobogón végezzenek.

Verseny közben is szurkoltak a gyerekek.
Sport
2023. jan. 13.

Hat csapat részvételével rendezték meg az idei játékos sportverseny diákolimpia megyei döntőjét a Vasvár Úti Általános Iskolában. Városunkat két iskola képviselte.

Az egyik játékos súlyt emel.
Sport
2023. jan. 11.

Nagy erőkkel készülnek az ÓAM-Ózdi KC játékosai a szezon második felére. A cél továbbra is a bennmaradás. Idén először február 3-án lépnek majd pályára.

Támadásban az ÓAM-Ózdi KC.
Sport
2022. dec. 19.

Vereséget szenvedett az ÓAM-Ózdi KC az NB I/B tizenötödik, egyben az idei év utolsó mérkőzésén.

Játékosok a pályán.
Sport
2022. dec. 6.

Győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC a BFKA-Balatonfüred ellen a hétvégén. A találkozó félidejében a már hagyománynak számító Dobj egy macit! akciót is megtartották.

Nemzeti színű csoportkép.
Sport
2022. nov. 25.

A Magyar Labdarúgás Napját ünnepelték a Bolyky Tamás Általános Iskolában. A jeles nap alkalmából mindenkit megmozgatva tartottak focis programokat az intézményben.

Sport
2022. nov. 23.

Felújított lőteret avattak Ózdon. A Meteor Lövészklub légfegyveres lőterét az Emberi Erőforrások Minisztériuma által nyújtott 20 milliós pályázati összegből korszerűsítették.

A két csapat az ózdi háló előtt.
Sport
2022. nov. 22.

Döntetlent játszott hazai pályán az ÓAM-Ózdi KC az NB I/B tizenegyedik fordulójában. A debreceni DEAC gárdáját látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban.