Ózdi sikerek az Észak-Magyarországi Regionális Amatőr Úszóbajnokságon

Sikeresen szerepeltek az Ózdi Úszó Klub sportolói az Észak-Magyarországi Regionális Amatőr Úszóbajnokságon. A klub tanítványai öt ezüst- és három bronzéremmel tértek haza.

Az Ózdi Úszó Klub tanítványai a közelmúltban vettek részt az Észak-Magyarországi Regionális Amatőr Úszóbajnokságon. Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád és Heves vármegye nyolc egyesületéből, összesen száztíz sportoló indult a versenyen. A helyi klub tizenegy tanítványát nevezte a megmérettetésre, akik öt ezüst- és három bronzéremmel tértek haza.

„A hétvégén Miskolcon vettünk részt az Észak-Magyarországi Regionális Amatőr Úszóbajnokság harmadik fordulóján. Az első két fordulón is részt vettük nyilván, a második forduló májusban pont Ózdon volt. Most a harmadik forduló Miskolcon, a záró forduló volt, és az értékes helyezések és érmek mellett nagyon büszke vagyok arra, hogy a váltónk hajszállal maradt le az aranyéremről” - emelte ki Schifter Tamás, az Ózdi Úszó Klub elnöke.

Remek teljesítményt nyújtottak az ózdi sportolók, a számos érem mellett egyéb díjjal is gazdagodtak a fiatalok. A kupasorozatban korosztályában az összetett pontverseny legeredményesebb leány versenyzői Vasas Léna és Imreh Veronika lettek. Utóbbi ifjú hölgy büszkén mutatta meg serlegét.

„Nagyon jól érzem magam. Már 4-5 éve úszok, a versenyen nagyon jól éreztem magam. Egy kicsit izgultam, de nagyon jó volt” - nyilatkozta Imreh Veronika, az Ózdi Úszó Klub versenyzője.

Az Ózdi Úszó Klub sportolói számára nincs megállás. Rendszeresen edzenek, heti több alkalommal készülnek arra, hogy a következő megmérettetésen helytálljanak és ismét elsöprő sikereket arassanak.

(forrás)