Ózdi Művelődési és Kommunikációs Nonprofit Kft.

Kedves Látogató!
Örömmel köszöntöm az ÓMÉK virtuális világában! Engedje meg, hogy meginvitáljam egy rövid „telephely-és házbejárásra”, amely vélhetően kedvet ébreszt Önben ahhoz, hogy személyesen eljöjjön hozzánk, és saját szemével győződjön meg az itt leírtakról!
2021. június 1-jén alakult meg az ÓMÉK, amely a kultúrát és a kommunikációt olvasztotta magába, segítve ezzel a két terület addig is szoros kapcsolatát. Négy telephelyen, négyféle fő profillal, lelkes és elhivatott csapattal várunk minden kultúra, vagy kommunikáció iránt érdeklődőt.

 

ÓMÉK - Olvasó

 

A színházi előadásokat, rendezvényszervezést, sokszínű művészeti csoportokat, kiállításokat felvonultató, műemléki épület az Olvasó. Számos rendezvény helyszíne, itt szervezik többek között a városi megemlékezéseket, a Hétvölgy Fesztivált és számos gálát, amelynek a szecessziós stílusban épült, patinás színházterem ad otthont.
www.ozdolvaso.hu
Cím: 3600 Ózd, Gyár u. 4.
Telefonszám: +36 48 570 470, +36 48 570 477
Jegypénztár: +36 48 570 474
E-mail: olvasoinfo@omekozd.hu
                                 

ÓMÉK - Ózdi Muzeális Gyűjtemény

 

A gyári munkáséletnek, a barkó hagyományoknak, és a város történetének méltó emléket állító kiállítások az egykor Gyári Iskola céljára épült komplexumban kaptak otthont. Számos állandó és időszaki kiállítással, múzeumpedagógiai foglalkozásokkal, tárlatvezetéssel és a várostörténethez, helyismerethez kapcsolódó színes programokkal várjuk látogatóinkat.
www.ozdimuzeum.hu
Cím: 3600 Ózd, Gyár u. 10.
E-mail: muzeuminfo@omekozd.hu
Telefon: +36 48 470 115
                   
 

ÓMÉK - Civil Ház

 

A Civil Ház a város másik pontján nyújt művelődési és kulturális kikapcsolódási lehetőséget a város lakóinak. Itt ülhetünk be 3D-s filmet megnézni a Cinema Ózd kényelmes székeibe, vagy vehetünk részt lelkes civil szervezetek által szervezett programokon.
 
Cím: 3600 Ózd, Árpád vezér u. 29.
Telefon: +36 48 474 126
E-mail: civilhazinfo@omekozd.hu

 


 
 

ÓMÉK - Ózdi Városi Televízió

 

Az Ózdi Városi Televízió ott van mindenhol, ahol történik valami a városban. Napi, heti hírműsoraival, magazinműsoraival nemcsak városunkban, hanem a kistérségben is informálja a televízió nézőit. Legyen szó kultúráról, napi aktualitásokról, vallásról, politikáról, sportról, jól informált lesz, ha követi adásainkat – a tévé képernyője előtt, interneten vagy akár a legnagyobb közösségi oldalon. 
www.ovtv.eu
Cím: 3600 Ózd, Brassói út 2.
Telefon: +36 48 572 114
E-mail: ovtvinfo@omekozd.hu
                                             
 

                  

 

                                          

                    

Remélem, minél előbb találkozunk személyesen valamely rendezvényünkön, telephelyünkön!
Szeretettel várom az ÓMÉK teljes Kollektívája nevében!
 
Üdvözlettel:
Bukovinszky Zsolt