Ugrálóvárak, játékok és finom falatok – így várta dolgozóit a családi napra a Neutrik Group
Város
2023. júl. 22.

Ugrálóvárak, játékok és finom falatok – így várta dolgozóit a családi napra a Neutrik Group

Családi napot tartott dolgozóinak a Neutrik Hungary Kft. Többek között ugrálóvár, csocsóasztal, ügyességi játékok és arcfestés várta a résztvevőket. Ebédre is meginvitáltak mindenkit.

Többek között ugrálóvár, csocsóasztal, ügyességi játékok és arcfestés várta a résztvevőket. Ebédre is meginvitáltak mindenkit. Az eseményt hagyományteremtő céllal szervezték meg.

Anyukája kezét fogja ez a kisfiú, így ismerkedik az ugrálóvárral. Van, aki csocsózik, pingpongozik vagy kirakózik. Kicsik és nagyok egyaránt találtak elfoglaltságot szombaton, a Neutrik Group családi napján.

„Az unokáimmal érkeztem, nagyon örültem ennek a lehetőségnek, éltünk is vele, az unokáim nagyon élvezik.” - mondta Varga Ferencné.

A délelőtt folyamán fokozatosan érkeztek a dolgozók családjaikkal együtt. Már a kapuban egy kis ajándékkal fogadták őket, amelyet életkornak megfelelően készítettek elő. Az eseményre Janiczak Dávid polgármester is kilátogatott, aki Marton Zsolttal, a Neutrik Hungary Kft. ügyvezető igazgatójával közösen nyitotta meg az eseményt.

„A Neutrik tényleg egy olyan cég, egy olyan cégként csöppent a városunkba, aki egy olyan családias vezetésen alapul, liechtensteini vezetésen alapul, akiknek tényleg fontos az, hogy jó kapcsolatot tartson fenn azzal a térséggel, azzal a várossal, ahol üzemel.” - emelte ki Janiczak Dávid, városunk polgármestere.

A tervek között szerepel a cég további bővítése. Szeretnének Kínából is visszahozni gyártást Ózdra. Jelenleg nagyjából 170-en vannak, de 210-re fognak növekedni. A cégnek a minőségen túl nagyon fontos, hogy jó körülményeket biztosítsanak dolgozóik számára, így a gyártási fejlesztések mellett rájuk is gondolnak.

„Minden cégnek vannak gazdasági céljai, viszont nem mindegy, hogy hogy éri el őket és itt a cégnek az a célja, hogy egy jó csapat dolgozzon a cégen belül, ők jól érezzék magukat és jó körülményeket teremtsen a cég. Ez látszik egyébként. Teljes átépítés folyik és nem csak a munkaterületen, hanem szociális helység, étkező, öltözők, tehát hogy tényleg a munka után is úgy érezzék itt magukat a dolgozók, hogy egy közösségben vannak.” - nyilatkozott Marton Zsolt, a Neutrik Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Ez a családi napon is látszott. A kicsik azonnal birtokba vették a terültet. Voltak, akik közös horgászatba kezdtek, mások pedig az arcfestést választották, de volt buborékfújó verseny is. Nagy sikert aratott még a mentő és a tűzoltó autó. Az idősebbek sem unatkoztak. Gyerekeikkel szórakoztak, kipróbálták az ügyességi játékokat vagy megpihentek a fűbe kihelyezett babzsákokon.

„Édesanyámmal érkeztem, ő dolgozik ennél a cégnél. Igazából körbejártunk, nagyon tetszett a gyerekeknek. Én jobban elfoglaltam magamat, mint a gyerekek, úgyhogy szerintem ez egy nagyon jó ötlet és nagyon jól összehozza a csapatot.” - mondta Csákné Fazekas Enikő.

Délben ebéddel is várták a családokat. Finomabbnál finomabb falatokat szedtek a tálakra. Gyümölcsleves, pörkölt, sütemény és fagylalt is a menü része volt. Az eseménynek természetesen jótékonysági része is volt. A résztvevők oktatási intézményekre szavazhattak. A legtöbb voksot a Bolyky Tamás és az Újváros Téri Általános Iskola kapta, így ők a tanév kezdetén egy-egy pingpong asztallal gazdagodnak majd.