Csapatépítő főzőverseny – A Neutrik Hungary Kft. munkatársai mérték össze tudásukat
Közösség
2024. ápr. 15.

Csapatépítő főzőverseny – A Neutrik Hungary Kft. munkatársai mérték össze tudásukat

Főzőversenyen mérhették össze tudásukat a Neutrik Hungary Kft. munkatársai. Tíz csapat nevezett. Az öttagú zsűri a három legízletesebb gulyást főző társaságot jutalmazta.

Összesen tíz csapat nevezett arra a főzőversenyre, melyet a Neutrik Hungary Kft. szervezett dolgozóinak. Első alkalommal rendezték meg ezt a megmérettetést. A cég biztosította a fő alapanyagokat, a fűszereket és egyéb hozzávalókat mindenki a saját ízlése szerint használhatta az étel elkészítésénél. A verseny azon túl, hogy remek lehetőséget teremtett a baráti hangulatú összejövetelre, nemes célt is szolgált.

„A lényeg az, hogy itt együtt van a csapat, viccelődik mindenki, beszélgetünk, nézzük, hogy a másik mit és hogyan főz, tehát ez egy nagyon jó alkalom a munkahelyen kívüli kapcsolatok teremtésére. Egyben ezt az alkalmat felhasználtuk arra, hogy az átmeneti szálló részére 50 adag gulyást kivittünk és kiosztottunk, hogy ezzel is támogassuk az ott élő hajléktalan embereket” - mondta Marton Zsolt, a Neutrik Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Aki nem győzte kivárni, hogy elkészüljön a gulyás, az átmenetileg palacsintával csillapíthatta éhségét. A jó hangulatról a zene és természetesen a társaság gondoskodott.

„Babgulyást készítünk, ez az elsődleges szempont. Nagyon jó az idő, hála az égnek, és nagyon jól érezzük magunkat. Nagyon sok kolléga idejött hozzánk, megkóstolták az ételünket, együtt ittunk, tehát nagyon jó a hangulat és egy nagyon jó közösség jött itt ma össze” - hangsúlyozta Csikász János Attila.

Dél magasságában lassan elkészültek a bográcsosok és megérkeztek a zsűri tagjai is. Tálalásnál számmal ellátott tálkából kóstolhatták meg a gulyásleveseket, így nem tudhatták melyik tálban melyik csapat főztje van. Különböző szempontok alapján pontozták az ételeket. A harmadik helyezett tízezer, a második pedig huszonötezer forint értékű utalványt vehetett át. A zsűri által legfinomabbnak ítélt gulyást készítő csapat ötvenezer forintos utalvánnyal lett gazdagabb.

„Remek érzés, hogy mi nyertünk, bár hihetetlen is. Úgy álltunk hozzá, hogy szeretnénk ugyan nyerni, de az volt a fontos, hogy együtt lehetünk, mert ez egy csapatépítő tréningnek is felfogható, úgyhogy már ezért is érdemes volt eljönni. Ez meg, hogy mi nyertünk, hát felfoghatatlan és csodálatos érzés” - fogalmazott Mészárosné Tóth Judit, a „Gábor angyalai” csapatvezetője.

Senki nem távozott azonban üres kézzel. A versenyen résztvevők egy gravírozott, a cég logójával ellátott fakanalat vihettek haza. És nem utolsó sorban az élményt, amely minden díjnál többet ér.