Karácsonyi vacsorával és ünnepi műsorral kedveskedett a Neutrik Hungary Kft. a dolgozóinak
Hírek
2023. dec. 19.

Karácsonyi vacsorával és ünnepi műsorral kedveskedett a Neutrik Hungary Kft. a dolgozóinak

Közös karácsonyi ünneplésre várta a Neutrik Hungary Kft. vezetősége a dolgozókat az Olvasó Adorján Lajos termében. Svédasztalos vacsora, zene és tánc várta a résztvevőket.

Karácsonyi hangulatba öltöztetett asztaloknál ültek a Neutrik Hungary Kft. dolgozói az Olvasó Adorján Lajos termében. A cég közös ünnepléssel igyekezett meghálálni az alkalmazottak erőfeszítéseit, melyet az ózdi gyár eddig elért sikeréért tettek kitartó munkájukkal. A tavaly együtt töltött év végi értékelő parti jó hangulatban telt, ezért a vállalat vezetése úgy döntött, idén sem maradhat el.

„Ez már a második karácsony a cég alapítása óta. Nagyon sikeres volt az előző évben is a karácsonyi parti, és úgy gondoltuk, hogy kell egy ilyen alkalom a nyári családi nap után, ahol maguk a cég dolgozói összejönnek, és kötetlenül el tudunk tölteni együtt egy pár órát, amellett, hogy szórakozási lehetőséget is biztosítunk. Lesz tánc, zene, svédasztal, meglepetés vendég” - mondta Marton Zsolt, a Neutrik Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Az esti programot Marton Zsolt ügyvezető igazgató nyitotta meg, ahol összegezte az eddig elért célokat, és felvázolta a cég terveit a jövőre nézve. Majd ezt követően az Újváros Téri Tagóvoda és a Katona József Úti Óvoda részére intézményenként 120 ezer forintos adományt adott át. Az ünnepségre Janiczak Dávid polgármester is meghívást kapott, aki örömmel vett részt a jó hangulatú partin, és elismerő szavakkal illette az ózdi gyárat.

„Nagyon örülök neki, hogy végre Ózdon is bekövetkezett az, hogy egy nyugati szemléletű céget köszönthetünk, és hogy kicsit több, mint egy év alatt amióta szerves részét képezi a városunknak, már azóta több jótékony akcióban is részt vett, mint sokan évtizedek alatt. Úgyhogy csak köszönettel tartozunk a Neutrik Hungary Kft. vezetésének és valamennyi dolgozójának, munkatársának” - hangsúlyozta Janiczak Dávid, polgármester.

A köszöntők elhangzását követően az Újváros Téri Általános Iskola diákjai és felkészítő tanáruk Tóthné Kocska Orsolya ünnepi műsorral kedveskedett, melyben versek és dalok is felcsendültek. Az ünnepi dalcsokrot érdeklődve hallgatták végig a résztvevők. Sőt voltak, akik be is kapcsolódtak az éneklésbe. A műsor végén a gyerekeket egy-egy mikuláscsomaggal ajándékozták meg. A kötetlen hangulatú esemény a dolgozók tetszését is elnyerte.

„Január végén kerültem a céghez. Nagyon jó, tehát nekem a régi munkahelyemen is volt ilyen karácsonyi összejövetel, de sajnos a későbbiekben ez már elmaradt. És ez nekem nagyon tetszik, hogy ennél a cégnél ilyen családias a hangulat” - emelte ki Kiss Zoltán.

Az est folyamán svédasztalos vacsora várta a vendégeket. A jó hangulatról a Coctail Music Party Zenekar gondoskodott, az esemény zárásaként pedig egy meglepetés fellépőt is köszöntöttek Csonka Pici személyében.