Hatékonyság és modernizálás. Tovább folytatódnak a fejlesztések a Neutrik Hungary Kft. ózdi telephelyén
Fejlesztés
2024. jún. 21.

Hatékonyság és modernizálás. Tovább folytatódnak a fejlesztések a Neutrik Hungary Kft. ózdi telephelyén

Felújított étkező, bővített gyártósor, energiatakarékos rendszerek. Jelentős fejlesztések és korszerűsítés a Neutrik Hungary Kft. ózdi telephelyén.

Serényen dolgoznak a gyártósoron a Neutrik Hungary Kft. munkatársai, nagy erőkkel zajlik a termelés. A liechtensteini székhelyű cég vezetői nagy hangsúlyt fektetnek a korszerűsítésre, a folyamatos fejlesztésekre. Fontos célkitűzés a vevői igények kiszolgálása, így a cég termékpalettája egyre bővül. A technológiai fejlődéssel lépést tartva most egy merőben új termék előállításába kezdtek.

„Most kezdtük el egy új technológiai termék gyártását, az úgynevezett OpticalCON csatlakozót. Ez egy előrelépést jelent az eddigi csatlakozókhoz képest. Ez már az optikai kábelekhez, a mostani modern technológiához kapcsolódó csatlakozó. Abban reménykedünk, illetve nemcsak reménykedünk, hanem az a terv, hogy jövő évben az optikai kábelgyártás is idekerül Ózdra Schaan-ból, Lichtensteinből” - mondta Marton Zsolt, a Neutrik Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Az első háromezer darab már elkészült. Az ózdi vezetőség megkapta az anyacégtől a pozitív visszajelzést, a minőség és a dizájn is megfelelő. Korábban beszámoltunk arról, hogy a gyártás mellett tervben van a teljes ózdi telephely felújítása és modernizálása. Egy több mint egy éves projekt ért most véget.

„Megújultak a gyártócsarnokaink, modernizálásra került a teljes épületgépészet, energiatakarékos rendszereket telepítettünk. Ezen kívül a szociális helységek, öltözők, teljesen új étkező épült ki, illetve a tárgyaló helyiségeinket újítottuk fel. A háttérben látható egy újjáépített recepciós terület, ami szintén növeli a cég imidzsét az ide látogatóknak” - emelte ki Matula Gábor, a Neutrik Hungary Kft. üzemeltetési vezetője.

A korszerűsítés tovább folytatódik. Jelenleg tervezés alatt áll a harmadik ütem. A főépület mögötti területet alakítják át. Az itt található 1984-es régi építményt elbontják, melynek helyére egy logisztikai központ építését tervezi a cég.