„Radírozzuk ki a különbségeket!” – Tanszereket gyűjt a Magyar Református Szeretetszolgálat

Kiradírozná a különbségeket a Magyar Református Szeretetszolgálat, tanszereket gyűjtenek a hátrányos helyzetű diákoknak.

A kampány célja, hogy a nehéz helyzetben lévő családok számára megkönnyítse a tanévkezdést, és csökkenteni tudja számukra az iskolakezdéssel járó egyre nagyobb kiadásokat. A szolgálat képviselői minden lehetőséget megragadtak a segítségnyújtásra. Augusztus 9-én, vagyis jövő hét pénteken délelőtt kilenc órától, délután öt óráig a Brassói úti bevásárlóközpontban várják a felajánlásokat. Az adományokat székhelyükre, vagyis a Pázmány út három szám alá is el lehet juttatni hétfőtől csütörtökig reggel nyolc és délután három óra között. Amire a legnagyobb szükség van az iskolatáska és a tolltartó, de egyéb tanszereket is szívesen fogadnak, legyen az új, vagy használt de jó állapotú. Az igény nagy, ugyanis rengeteg család érkezik hozzájuk ilyen kérelemmel.

“A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány idén is megrendezi éves tanszergyűjtő kampányát. Már többéves múltra tekint vissza ez a gyűjtés. Idén is nagyon sok kérelem érkezett hozzánk. Ózdon száznyolcvanhat gyereknek szeretnénk megkönnyíteni az iskolakezdését, megyei szinten négyszáz gyermeket szeretnénk támogatni és országos szinten pedig ezerháromszázötvennyolc gyermeknek szeretnénk tanszert adni.” - mondta Tóth Tímea a Magyar Református Szeretetszolgálat adománykoordinátora

online: adomany.jobbadni.hu
átutalással: 10702019 –85008898 – 51100005
adományvonal: 1358

 

(forrás)