Helyettesítés a rendelőben
Egészség
2023. okt. 2.

Helyettesítés a rendelőben

Október 1-től dr. Barátosi Ildikó helyettesíti a nyugdíjba vonult dr. Balogh Lenkét a 12-es számú, Nemzetőr úti háziorvosi körzetben.

Változás lépett életbe a Nemzetőr úti rendelőben. Dr. Balogh Lenke háziorvos nyugdíjba vonult, így október 1-től a tizenkettes számú körzetben a helyettesítést dr. Barátosi Ildikó látja el. A rendelés helye és ideje nem változott, a páciensek továbbra is a 06-48/479-716-os telefonszámon érik el az asszisztenst. A mai napon a technikai átállás okozott némi fennakadást, hiszen a számítógépeket, az internet elérést, valamint a betegek adatátvitelét is meg kellett oldani, azonban holnaptól már a megszokott rendben, zavartalanul folyik majd a betegellátás.

„A rendelés a megszokott időben lesz, a rendelés helye is a Nemzetőr út 19. szám alatt található, tehát a továbbiakban is a megszokott ütemben kell keresni a háziorvosi rendelést. Gyógyszerfelírás az asszisztens által fog történni, ugyanúgy lehet hívni a korábban működő telefonszámot is, így fogjuk megvalósítani a háziorvosi feladat ellátást” - mondta Bányai Zsuzsa, az ÓTSZEGYII igazgatója.