„Minden erőmmel azon leszek, hogy erre a bizalomra rászolgáljak!” – Soós Attila rendőr alezredes az Ózdi Rendőrkapitányság kinevezett vezetője
Rendőrség
2022. nov. 4.

„Minden erőmmel azon leszek, hogy erre a bizalomra rászolgáljak!” – Soós Attila rendőr alezredes az Ózdi Rendőrkapitányság kinevezett vezetője

Ünnepi állománygyűlés keretében nevezte ki Czinege László megyei rendőrfőkapitány Soós Attila rendőr alezredest az Ózdi Rendőrkapitányság vezetőjének.

Kinevezték az Ózdi Rendőrkapitányság vezetőjét. A parancsot Czinege László rendőr dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nevében, Miskolci István rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes adta át Soós Attila rendőr alezredesnek ma délelőtt az Ózdi Rendőrkapitányság épületében megtartott ünnepi állománygyűlésen. Soós Attilát július elsejei hatállyal bízták meg a helyi kapitányság vezetésével, amelyet most november elsejével módosítottak öt évre, vagyis 2027. október 31-ig szól. Az új kapitányságvezető 1999. március elsejétől erősíti a helyi állományt. Először a Közrendvédelmi Osztályon helyezkedett el, majd a bűnügyi terület következett. A nyomozó tiszthelyettestől, a kiemelt főnyomozón át egészen a Bűnügyi Osztály vezetésig vitt az útja. Most ennek a kihívásnak is meg kell felelnie.

„Én minden erőmmel azon leszek, hogy erre a bizalomra rászolgáljak. Az Ózdi Rendőrkapitányság vezetése egy nagyon nehéz feladat, de nyilván ezt elmondtam az állománygyűlésen is, hogy ezt a feladatot nekem nem egyedül kell megoldani. Olyan kollégák állnak hozzám közel, akikre korábban is és a jövőben is bármikor és bármilyen körülmények között biztosan számíthatok” - emelte ki Soós Attila, az Ózdi Rendőrkapitányság kapitányságvezetője.

Képek forrása: police.hu