Nem zár be az ózdi kórház, ma a megyei kórház főigazgatója és Riz Gábor is cáfolta az álhíreket
Hírek
2022. márc. 29.

Nem zár be az ózdi kórház, ma a megyei kórház főigazgatója és Riz Gábor is cáfolta az álhíreket

Továbbra is terjed a szóbeszéd az ózdi kórház bezárásával kapcsolatban. Ezeket az információkat korábban dr. Bélteczki János főigazgató nem erősítette meg.

Ehhez kapcsolódóan dr. Révész János a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház főigazgatója is közleményt adott ki ma, amelyben arról beszél, hogy az Almási Balogh Pál Kórház gazdasági helyzete stabil, az egészségügyi intézményben az elmúlt években számos orvostechnológiai fejlesztés valósult meg. A kórház az észak-kelet borsodi régió lakosságának ellátását biztosítja, a folyamatos és biztonságos betegellátás feltételei adottak, s a jövőben is adottak lesznek. Riz Gábor országgyűlési képviselő, miniszteri biztos is állást foglalt az ügyben.

„A városban az elmúlt napokban felröppentettek egy hírt, így a választások közeledtével talán nem véletlenül, hogy az ózdi kórház bezár. Nos, az ózdi kórház főigazgatója Bélteczki főorvos úr cáfolta a hírt. Egyértelműen kimondta, hogy nemhogy bezárnak, hanem sokmilliárdos fejlesztést követően, úgy belső, mint külső felújításokat tekintve eszközparkban is gazdagodva továbbra is szolgálják az ózdi egészségügyet. Ugyanezt megerősítette dr. Révész János a megyei kórház főigazgatója is, hogy továbbra is számít az ózdi kórház gyógyító munkájára, hiszen körülbelül kétszázezer ember térségben betöltött egészségügyi helyzetét tudja javítani az ózdi intézmény, és ez így van és így lesz a jövőben is. Bárki mást mondd és mást szeretne elhitetni az emberekkel, az rossz hír keltő, álhírkeltő és hazugság” - hangsúlyozta Riz Gábor, országgyűlési képviselő, miniszteri biztos.