Rendvédelmi dolgozók
Politika
2022. febr. 10.

Rendvédelmi dolgozók

Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese látogatott városunkba. Szeretnék visszaadni a szolgálati járandóságot azoknak, akiktől a Fidesz ezt korábban elvette.

Ismét standolást tartott az ellenzék a Szolgáltatóház előtt. A meghívott vendég ezúttal Harangozó Tamás, a Magyar Szocialista Párt frakcióvezető-helyettese volt. A látogatás célja amellett, hogy találkozhattak és beszélgethettek a helyiekkel, a rendvédelmi dolgozók ügye és a közbiztonság kérdésének rendezése volt. A politikusok egyeztetésen vettek rész az aktív állománnyal és azokkal, akiket már szolgálati járandóság illetne, de tőlük a Fidesz annak idején elvette a nyugdíjat.

„Nekik, mind az aktív állománynak, mind pedig a már nem aktív állománynak fogom ismertetni az egységes ellenzéknek azokat a programpontjait, amik bizton állíthatom, hogy minden egyes biztonságunkért dolgozó rendőr, bv-s, tűzoltó számára csak nyereség tud lenni a jelenlegi kormányhoz képest” - mondta Harangozó Tamás, a Magyar Szocialista Párt frakcióvezető-helyettese, országgyűlési képviselő.
 
Kiss Sándor az Egyesült Ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje szerint kiemelten fontos, hogy megismerjék az emberek problémáit. Emellett tarthatatlan, hogy nem kapnak szolgálati nyugdíjat azok, akik 40 évesen elmentek nyugdíjba.

„Harangozó Tamás képviselő úr a rendvédelemnek, honvédelemnek a szakértője. Elfogadhatatlan az egységes ellenzék számára, hogy a Fidesz visszamenőlegesen hozott olyan törvényeket, ami hátrányosan érinti a rendvédelemben, honvédelemben dolgozó embereket. Az egységes ellenzéknek fontos a megoldás” - hangsúlyozta Kiss Sándor, az Egyesült Ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje.

A frakcióvezető-helyettes a programot követően a városi televízióba látogatott el, ahol Bukovinszky Zsolt vendége volt a Háttérben. Az adásban szó lesz a rendvédelmi dolgozók helyzetéről, a közelgő választásról, valamint az ország jövőjéről is.