A héten már várják a vendégeket az uszodában

Szeptember másodikától az uszoda várja fedett medencéivel a mozogni vágyókat. Két év kihagyás után a wellness részleg is újra látogatható, amely minden délután nyitva tart.

Vasárnap még a strand, tegnap már az ózdi uszoda várta a vendégeket. A nyári karbantartási munkálatok végeztével megnyitotta kapuit a komplexum, így hétfő reggeltől már a fedett medencékben úszhatták a hosszokat a sportolni, mozogni vágyók. Két év kihagyás után a wellness részleg is újra igénybe vehető lesz. A közösségi oldalon többen is felháborodásukat fejezték ki a strand bezárása miatt, ezért megkerestük az Ózdi Sport- és Élményközpont ügyvezetőjét, hogy mi is ennek az oka.

„A strand üzemeltetési szabályzata augusztus 31-ig szól, így minden évben eddig tartunk nyitva. Különösebb esetben tovább is nyitva tudjuk tartani. Tavaly is megpróbáltuk ezt, hogy pár napig nyitva voltunk szeptemberben, de igazán nagy igény nem volt rá, tehát sok vendég nem volt, ezért nem volt érdemes nyitva tartani. Így most már az uszoda áll a vendégek rendelkezésére” - nyilatkozta Nagy-Mengyi Péter, az Ózdi Sport- és Élményközpont ügyvezetője.

Az árak tavalyhoz képest minimális mértékben emelkedtek, de így is elmondható, hogy a régióban kedvező áron vehetőek igénybe az uszoda szolgáltatásai. A nyitás napján már többen is úsztak a medencében.

„Én mindig is jártam úszni, a strandon is részt vettem rendszeresen az esti úszáson. Nagyon szeretek jönni, az egészségem megóvása érdekében. Nagyon kedvesek az itt dolgozók, és mindenkinek csak ajánlani tudom” - fogalmazott Szurdokiné Kiss Katalin.

Az uszoda hétköznaponként reggel nyolc és este nyolc között, hétvégén pedig reggel nyolctól délután hat óráig tart nyitva. A wellness részleg minden nap délutánonként áll a vendégek rendelkezésére. Az úszásoktatás miatt bizonyos időpontokban nem látogatható az uszoda, erről tájékoztatás a 06-48/470-376-os telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

(forrás)