Pályázati lehetőség
Hírek
2018. máj. 19.

Pályázati lehetőség

Animációs műhelyfoglalkozást szervezett a HAJÓZD Helyi Akciócsoportja.

Mint korábban beszámoltunk róla, nyilvánossá vált a HAJÓZD Helyi Akciócsoport két helyi pályázati felhívása, melyre június 1-től lehet benyújtani az ötleteket a szükséges adatcsomag kitöltésével. A szervezők törekszenek arra, hogy minden segítséget megadjanak az érintettek számára annak érdekében, hogy sikerüljön a támogatással megvalósítani terveiket.

„Ez az animációs tevékenység arról szól, hogy a lehetséges pályázókat, civil és közszféra szervezeteket, nonprofit kft-ket és a gazdasági szektor szereplőit megszólítsuk. Emellett a már megjelent pályázati feltételek kapcsán segítsük őket abban a tevékenységben, hogy jó sikeres és jól végigfuttatható pályázatokat tudjanak előkészíteni” - mondta Szaka Attila, köznevelési és művelődési referens.

A szervezők elkészítették a lehetőségeket bemutató anyagok lerövidített változatát, melyet minden megjelent kézhez kapott. A tájékoztató során különös figyelmet fordítottak azokra a sarkalatos pontokra, amelyeknek döntő szerepük lehet az elbírálás során. Még nem minden érdeklődő tudja pontosan, hogy milyen tervvel fog pályázni ám vannak, akik konkrét elképzelésekkel érkeztek a műhelyfoglalkozásra.

„Kint nálunk működik egy közösségi ház. Azzal kapcsolatban eszközigényünk volna, ez épp kapóra jön, hiszen a közösségi terek fejlesztéséről szól a pályázat egyik része. A másik, amelyben pályázatot nyújtunk be, a KÖSZI FESZT!, ezt szennai rendezvényre fordítanánk” - nyilatkozta Révai Józsefné, a Szennai Nyugdíjas Klub vezetője.

A pályázók ötszázezertől-nyolcvanmillió forintig igényelhetnek támogatást projektenként. A KÖSZI TÉR! beadási határideje szeptember 17-e, míg a KÖSZI FESZT!-é szeptember 28-a. A nyertesek a Nemzetgazdasági Minisztériummal kötnek majd szerződést. A lehetőségre vonatkozó felhívások letölthetőek az ozd.hu Projektjeink menüpontjában. További információ a hajozd@ozd.hu e-mail címen, a 48/574-150-es telefonszámon, vagy a facebookon (facebook.hu/hajozd), valamint személyesen a Polgármesteri Hivatal 121-es szobájában.