A belvárosban folytatódik az aszfaltozási program – Szerdán lezárják a Vasvár út Gyújtói körforgalomtól Polgármesteri Hivatal előtti csomópontig terjedő szakaszát
Város
2022. okt. 24.

A belvárosban folytatódik az aszfaltozási program – Szerdán lezárják a Vasvár út Gyújtói körforgalomtól Polgármesteri Hivatal előtti csomópontig terjedő szakaszát

Lezárják a Vasvár utat október 26-án szerdán aszfaltozási munkálatok miatt. Az előkészítés már zajlik, a lakosságot fokozott figyelemre és türelemre kérik.

Lezárják szerdán a Vasvár út mintegy kétszáz méteres szakaszát, ugyanis a belvárosban folytatódik az útfelújítási program. A kivitelező cég munkatársai már most elkezdték a terület előkészítését. Tizennégy aknát emelnek ki, de egyéb feladatokat is elvégeznek a hét közepén zajló aszfaltozásig. Ma és kedden is szakaszos lezárásokkal találkozhatnak az arra járók, fokozott óvatossággal érdemes közlekedni, ügyelve a megbízott kft. szakembereire. A figyelemfelhívó táblákat már elhelyezték az Ózdi Városüzemeltető Intézmény dolgozói az érintett parkoló két oldalán. Arra kérik a lakosságot, hogy próbálják szabadon hagyni az elkövetkező napokra a szóban forgó területet. A gépjárművezetők a Piac és Nemzetőr út felé tudnak kerülni, a buszok is arra járnak a munkálatok idején.

„Szerdán a Gyújtói körforgalom és a Polgármesteri Hivatal körforgalom között az utat teljes szélességében le fogjuk zárni, ezért kérjük a lakosságot, hogy itt ne parkoljanak. Jelenleg ma és holnap az előkészítő munkálatok folynak, ez is jelent egy kisebb fennakadást. Az aknákat emelik ki, a marásokat végzik el és a szegőkő cseréket. Van még egy probléma, itt a Gyújtón a hosszú parkolóból nem fognak tudni kiállni a lakosok, ezért azt kérjük, hogy akinek esetleg dolga van az kedd estig álljon ki, mert utána erre nem lesz lehetősége” - mondta Dubovinszky László, az Ózdi Városüzemeltető Intézmény műszaki vezetője.