Élmény ajándékba – Cirkuszjegyeket kaptak az Árpád vezér úti ovisok
Hírek
2024. máj. 24.

Élmény ajándékba – Cirkuszjegyeket kaptak az Árpád vezér úti ovisok

Az Ózdi Városi Óvodák Árpád Vezér Úti Tagóvódájába járó gyermekek érezhetik jól magukat a Magyar Nagycirukusz valamely előadásán az Ózdi Városi Televízió közreműködésével.

A tiszteletjegyeket Kovácsné Pirka Edina tagintézmény igazgató vette át ma délelőtt. Az óvodában az építőkockás, kirakós és főzős játék volt ma a középpontban. A városunkba érkező cirkuszokkal a városi televízió időről időre együttműködik, mindannyian szívesen állnak a jó ügy mellé. Minden alkalommal más-más oktatási intézmény kap ajándék belépőket az előadásokra, így már több száz gyermek juthatott fejthetetlen élményekhez összefogásukkal. A Magyar Nagycirkusz a héten érkezett Ózdra. Jövő héten pénteken, szombaton és vasárnap is szórakoztatják a közönséget.

„Az Ózdi Városi Televíziónak és természetesen az ÓMÉK-nak is fontos az, hogy részt vegyen a város életében, mindennapjaiban. Fontos a társadalmi szerepvállalás, így ha lehetőségünk adódik, akkor segítünk olyan embereken, akik hátrányosabb helyzetben vannak. Ma óvodásoknak hoztunk kapcsolataink révén negyven darab cirkuszjegyet, amit örömmel fogadtak és remélem majd tetszeni is fog nekik az az előadás, amit a cirkusz itt Ózdon bemutat” - mondta Bukovinszky Zsolt, az ÓMÉK ügyvezető-főszerkesztője.