Pom-Pom meséi – Interaktív előadáson vettek részt a Ózdi Városi Óvodák Virág Úti Tagóvodájának növendékei
Oktatás
2024. máj. 15.

Pom-Pom meséi – Interaktív előadáson vettek részt a Ózdi Városi Óvodák Virág Úti Tagóvodájának növendékei

A Pom-Pom Família tartott interaktív előadást a Ózdi Városi Óvodák Virág Úti Tagóvodájában. A Zenebatyu című produkciót adta elő a társulat.

A gyerekek is bekapcsolódtak a műsorba az Ózdi Városi Óvodák Virág Úti Tagóvodájában. A Pom-Pom Família tartott interaktív előadást Zenebatyu címmel az apróságoknak. A fiatalok élvezték a programot, lelkesen vették ki a részüket mindenből, amiből csak lehetett. A külvárosi óvoda vezetősége igyekszik minél változatosabbá tenni a kicsik mindennapjait.

„Megpróbáljuk minél gyakrabban megtartani ezeket az előadásokat, hiszen peremkerületi óvoda révén nehezen jutunk fel a városba. Így sokkal könnyebb nekünk, hogy az előadók a helyszínre jönnek mi hozzánk. Sokkal családiasabb a hangulat. A Pom-Pom Família már évek óta meglátogatja óvodánkat, akár egy téli, karácsonyi előadással, vagy gyereknapkor. Bármilyen műsorral tudnak nekünk kedveskedni, úgyhogy ők már visszajáró vendégek nálunk” - mondta Galgóczi Beáta, az Ózdi Városi Óvodák Virág Úti Tagóvodájának tagintézmény igazgatója.

A társulat több gyerekdallal is készült, voltak olyanok, amiket ismertek is a csöppségek. Ami pedig nem volt ismerős számukra, azt közösen megtanulták a produkció végére. A dalok mindegyikéhez társult egy apróka tánc is, ezzel vált interaktívvá az előadás.

„A Pom-Pom Família 40 éves, hivatalosan 30 éve van a társulat, két család összefogásával. Tíz éve már csak ketten járjuk az országnak az északi régióját. Mindenféle műsorunk van gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt zenélünk, de a gyerek műfaj az jobban fekszik nekünk, jobban érezzük magunkat a gyerekek között” - nyilatkozta Pálné Gálik Marianna, a Pom-Pom Família tagja.

A kazincbarcikai Pom-Pom Família ötven perces előadással érkezett Ózdra. Az óvodások jól érezték magukat az udvaron tartott eseményen. Hangos tapssal búcsúztatták a társulatot.