Kigyulladt egy személygépkocsi és a felette lévő műhely tetőszerkezete az Uraji úton
Hírek
2024. ápr. 8.

Kigyulladt egy személygépkocsi és a felette lévő műhely tetőszerkezete az Uraji úton

Nagy kiterjedésű tűzhöz riasztották a tűzoltókat ma délelőtt. Egy személygépkocsi gyulladt ki, a lángok átterjedtek a műhely tetőszerkezetére is. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy családi ház udvarán egy személygépkocsi. A lángok átterjedtek a járműről az autószerelő műhely tetőszerkezetére, a tűz nagy terjedelemben égett. Információink szerint valamilyen technikai meghibásodás miatt kapott lángra a kocsi. Az Ózdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnoksághoz a délelőtt folyamán érkezett be a riasztás, akik rövid időn belül a helyszínre érkeztek. Két gépjárműfecskendővel, illetve egy vízszállítóval indultak el az Uraji úton lévő ingatlanhoz. A tűz megfékezésében nemcsak az ózdi tűzoltók vettek részt.

„Mivel a jelzés szerint kiterjedt, és nagy tűzről volt szó, így elindultak a kazincbarcikai erők is, illetve Miskolcról a Katasztrófavédelmi Szolgálat, aki egyfajta döntéshozási folyamatban, a tűzvizsgálatban fog segítséget nyújtani, szakmai támogatást ad a beavatkozóknak. Az eset során személyi sérülés nem történt, a kárérték jelentős. A tűz okát tűzvizsgálati eljárásban fogják tisztázni” - nyilatkozta Tőkés Tamás, az Ózdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóparancsnoka.