Jótékonysági bált rendezett a Tégy jót a fogyatékkal élőkért Alapítvány
Város
2024. febr. 27.

Jótékonysági bált rendezett a Tégy jót a fogyatékkal élőkért Alapítvány

Jól sikerült a Tégy jót a fogyatékkal élőkért Alapítvány jótékonysági bálja. A befolyt összeget a rászoruló családok életkörülményeinek javítására fordítják.

Nagy népszerűség övezte azt a karitatív megmozdulást, amely Ganyi Károly nevéhez köthető. A fogyatékkal élő gyermekek támogatása és családjaik segítése kiemelt helyet foglal el a Tégy jót a fogyatékkal élőkért Alapítvány céljai között. Az üvegcsont betegségben szenvedő fiatalember munkássága sokszínű, könyvet írt, zenél és minden lehetőséget megragad, amellyel a rászorulók boldogulását megkönnyítheti.

„Számunkra nagyon fontos a fogyatékkal élő gyermekek és családjaik támogatása, segítése. Nagyon sokan gyűjtenek mindenféle életkörülményt könnyítő dolgokra, viszont ahhoz, hogy mi tudjunk segíteni nekik, nekünk is szükségünk van a megfelelő háttérre. A bált az alapítvány javára rendeztük. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki segített a szervezésben” - mondta Ganyi Károly, a Tégy jót a fogyatékkal élőkért Alapítvány elnöke.

Károlynak fontos, hogy önzetlenül adhasson azoknak, akik nélkülöznek és nehezebb helyzetben vannak. A rendezvény mellett városunk polgármestere is elköteleződött, így Janiczak Dávid volt az esemény fővédnöke.

„Nagyon fontosnak tartom, hogy az emberekről is gondoskodjunk, és ebben az éveben ez az első ilyen jótékonysági bál Ózdon, ami a fogyatékkal élőknek szervez gyűjtést és támogatást. Nagyon nagy tisztelet övezi részemről Ganyi Károlyt és Szlabik Eriket is, akik a Tégy jót a fogyatékkal élőkért Alapítvány képviselői. Ganyi Károly a megalkotója és nagyon megható számomra, hogy aki talán a legnagyobb segítségre szorul, ő igyekszik a legtöbbet segíteni másokon. Úgyhogy ez mindenképpen tiszteletre méltó és örülök, hogy nagy segítség lesz ez a rendezvény az alapítványnak” - nyilatkozta Janiczak Dávid, polgármester.

Az eseményt városunk polgármestere nyitotta meg, de természetesen az alapítvány elnöke Ganyi Károly és Szlabik Erik is megfogalmazott néhány gondolatot az eseménnyel és az alapítvány működésével kapcsolatban.

Énekes, zenés produkcióval folytatódott az est. Élő zenés mulatsággal készültek az érdeklődőknek, amelyben Szlabik Erik és Vikee, valamint maga a főszervező is szerepet vállalt. A vacsora után retró disco és karaoke party várta a vendégeket. Az este remek hangulatban telt.

„Hála istennek sikerült megtöltenünk a termet, ezáltal szép számmal voltak, illetve lesznek támogatóink, ugye amiből az alapítványnak a költségvetését meg tudjuk alapozni ez évre. Bízunk benne, hogy a jövőben még rengeteg ilyen bált, illetve rendezvényt tudunk megszervezni. Ez most tényleg jól sikerült, nagyon szépen köszönjük minden támogatónak, illetve jelenlévőnek, aki megtisztel minket, eljön és velünk együtt mulat” - fogalmazott Szlabik Erik, a Tégy jót a fogyatékkal élőkért Alapítvány kurátora.

A teremben kihelyezett persely tartalmához is sokan hozzátettek, illetve a belépőkből is befolyt némi pénzösszeg. A bálon kétszázezer forint gyűlt össze a nemes cél érdekében.