Mindenki karácsonya címmel ünnepi programot szerveztek az Ózdi Apáczai Csere János Általános Iskolában
Oktatás
2023. dec. 20.

Mindenki karácsonya címmel ünnepi programot szerveztek az Ózdi Apáczai Csere János Általános Iskolában

Mindenki karácsonya címmel ünnepi programot szerveztek az Ózdi Apáczai Csere János Általános Iskola aulájában, ahol a diákok betlehemes műsorral készültek.

Az ízlésesen feldíszített aulában foglaltak helyet azok a szülők, akiket nagy szeretettel vártak az ünnepek előtti hagyománynak számító Mindenki karácsonya című rendezvényre, az Ózdi Apáczai Csere János Általános Iskolában. Pénzesné Barta Krisztina igazgató köszöntötte a megjelenteket. A mostani alkalomnak több támogatója is volt.

„Intézményünk egyik kiemelt nevelési programja közé tartozik a karácsonyi projekthét megvalósítása, amely idén kiegészült azzal, hogy a Tesco – Ön választ, mi segítünk program keretében első helyezettek lettünk a 13. fordulóban. Így a Mindenki karácsonya című projektelem ezen Tesco-s pályázat keretében kerül megrendezésre. Ugye évek óta nagyon szoros kapcsolatot ápolunk a képviselő úrral, aki szintén támogatta a rendezvényt, segítette az ünnepi hangolódást, készülődést, amit ezúttal is köszönünk” - mondta Pénzesné Barta Krisztina, az Ózdi Apáczai Csere János Általános Iskola igazgatója.

A diákok zenés, táncos produkciót és betlehemi játékot mutattak be a délelőtti eseményen. A közönség sorai között a Virág Úti Tagóvoda apróságai és dolgozói, valamint a Táblai Női Klub tagjai is helyet foglaltak. Csutor László területi képviselő, mint mindig, most is patronálta az eseményt.

„A támogatás az úgy gondolom, hogy mindig jól esik egy ilyen intézménynek, mert egy jobb színvonalat tudnak teremteni a gyerekeknek. Illetve az ajándék az mindig ajándék, még egy felnőtt embernek is mosolyt csal az arcára, legfőképpen egy ilyen meghitt alkalommal, mint a karácsony. Én úgy gondolom, hogy megint nagyon jó helyre jött ez a kicsike anyagi támogatás. Emellett tudtunk túrós lepényt is intézni a városból, olyan helyről, ahol nagyon finom túrós lepényt csinálnak” - emelte ki Csutor László, területi képviselő.

Az előadás végén a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítványa jóvoltából a Virág Úti Tagóvoda, és az iskola számos növendéke külön ajándékban is részesült, amely mosolyt csalt a gyermekek arcára. Az esemény zárásaként pedig mindenkit vendégül láttak, az asztalokon finom sütemények, kalácsok és üdítők várták a megjelenteket.