Szaloncukorral kedveskedett a járókelőknek a polgármester
Város
2023. dec. 7.

Szaloncukorral kedveskedett a járókelőknek a polgármester

Mikulás alkalmából szaloncukorral lepte meg a lakosságot Janiczak Dávid polgármester és Zsuponyó Anett alpolgármester. Édességgel teli zsákkal a kezükben kínálták az arra járókat.

Örömmel fogadják a karácsonyi édességet a Városház téren kicsik és nagyok egyaránt. Lassan már hagyomány, hogy városunk első embere számos alkalommal meglepetéssel készül, amit saját maga ad át az embereknek. Ezt a későbbiekben is szeretné folytatni.

„Mindig megragadjuk az alkalmat, hogy valamivel kedveskedjünk az ózdiaknak itt az utcán, ugye nőnapon virágosztás van, nyáron a nagy melegben vizet osztunk, most pedig Mikulás van, úgyhogy alpolgármester asszonnyal kijöttünk szaloncukorral kínálni az ózdiakat.” - mondta Janiczak Dávid, városunk polgármestere

A buszra várakozók, vagy éppen arra sétálók mellett az egyik vendéglátó egység alkalmazottai is kaptak a finomságból. A járókelőket meglepte a rögtönzött Mikulás- akció, de jó szívvel nyúltak a puttony mélyére.

„Nagyon jó dolog szerintem, köszönjük szépen a meglepetést.” - nyilatkozott Kocsisné Ragyina Nikoletta

„Örültem neki, mert már régen találkoztam vele. Egy kedves szimbólum volt.” - mondta Pusztai Sándor

„Jól fogadtuk köszöntük szépen. Örültünk neki nagyon.” - nyilatkozott Váradi Balázs

Volt, aki a meglepetés mellett az ünnep fontosságát is hangsúlyozta.

„A Mikulás az mindig egy olyan ünnep, hogy meg is kell tartani, ünnepelni. Családi ünnep, a gyerekek ünnepe.” - mondta Horváth József

A polgármester egy arra járó buszra is felszállt pár perc erejéig, így az éppen úton lévőknek is jutott a szaloncukorból. A kedves gesztus jólesett az embereknek és sokuk arcára csalt mosolyt a Mikulás ünnepén.