„Rock péntek” – Megrendezték a III. HollywÓzd Rock Parádét
Szabadidő
2023. szept. 18.

„Rock péntek” – Megrendezték a III. HollywÓzd Rock Parádét

Négy együttes koncertjén bulizhattak az idei HollywÓzd Rock Parádén a résztvevők. A helyszín ezúttal a Monster Beach volt. Az estét a StarMachine zenekar zárta.

Négy zenekar mutatkozott be az idei HollywÓzd Rock Parádén. A programra érkeztek ózdi és budapesti előadók is. Az estét a StarMachine zárta, de felléptek még olyan helyi együttesek, mint a Strolling KOX Blues Band, a Nagyanyám Blues-a és a „BLB” Rock Band. Mindenki boldogan lépett színpadra és örültek, hogy újra a rendezvényen lehetnek.

„Most vagyunk itt a harmadik őszi HollywÓzd Rock Parádén, itt vagyunk a fantasztikus Monster Beachen, és most mivel a költségvetésünk elég kurta, ezért most egy egynapos kisebb rendezvényt csinálunk, de lesz négy élő koncert, mindenkit várunk nagy szeretettel. Lesznek ózdi zenekarok, egész nap, egész este a rock fog szólni, ez egy rock péntek. Reméljük, hogy a folyamat nem szakad meg, reméljük, hogy jövőre is lesz folytatás” - nyilatkozta Dancsok Tamás, főszervező.

A StarMachine zenekar az egyik kereskedelmi csatorna Popdaráló című műsorában vált közismertté. Frontembere Bűdi Szilárd, a The Voice tehetségkutató döntőse volt. Repertoárjuk magyar és külföldi előadók slágereiből tevődik össze. Most is jó hangulatot varázsoltak a színpadra.

„Én területileg megyei vagyok vagy vármegyei, merthogy én miskolci származású vagyok, úgyhogy én egy kicsit, ha mondhatom úgy, hazajöttem ide Ózdra kvázi, bár azért innen 80 km-re vagyunk. És hát Adrienne is miskolci, ne felejtsük el” - mondta Bűdi Szilárd, a StarMachine énekese, gitárosa.

„Abszolút, miskolciak a gyökereim. Nagyon sok cimboránk és barátunk van itt Ózdon, és imádunk ide járni, nagyon szeretünk Nektek zenélni” - fogalmazott Fignár Adrienne, a StarMachine énekese.

Azonban nemcsak a StarMachine együttes lépett fel ilyen lelkesedéssel, hanem a „BLB” Rock Band is. Dobosuk, vagyis Babus László Ózdon született, nagy szeretettel hozta el és mutatta be folyamatosan változó összetételű együttesét.

„Járjuk az országot, de nekem – és most tényleg libabőrös vagyok – nekem a legnagyobb élmény az, amikor Ózdon zenélhetek a barátaimmal” - hangsúlyozta Babus László, a „BLB” Rock Band dobosa.

Az idő előrehaladtával egyre többen érkeztek a helyszínre. Az esti órákra megtelt a szórakozóhely. Végül már igen szép számban voltak jelen a rock és blues zene kedvelői. A zenekarok egytől egyig nagyon jó hangulatot teremtettek, és mire besötétedett megtelt a tánctér a közönséggel.