A MI HIVATÁSUNK
Hírek
2023. máj. 30.

A MI HIVATÁSUNK

Célkeresztben a tiszta víz titka - Három részes szemléletformáló program az ÉRV. Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. megvalósításában.

Ha olyan változatos szakmát szeretnél, amiben hasznosnak érezheted magad, fejlődhetsz és ami egyszerre munka és hivatás is, akkor nálunk a helyed! Dolgozz te is egy családbarát munkahelyen, az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. összetartó, egymást inspiráló, támogató, kreatív csapatában! Nálunk a hétköznapok hősévé válhatsz. Olyan területen dolgozhatsz, amire mindig szükség lesz, szolgáltatásunkat az egész Társadalom igénybe veszi, nélkülözhetetlen alapellátást biztosítunk. Azok a legjobb munkák, amelyekben megtalálod önmagad, illetve tovább fejlődhetsz.

Értékünk a víz és értékünk az ember!

Társaságunknál egyszerre van jelen a több mint 60 éves múltból adódó szakmai tapasztalat és hagyománytisztelet, valamint a folyamatos megújulásra való törekvés. A minőségi víziközmű-szolgáltatás és a fejlődés alapja a megfelelő szakmai ismerettel rendelkező, elhivatott és áldozatkész kollektíva. Arra törekszünk, hogy a szektor presztízsét növelve az ágazatba vonzzuk, és itt tartsuk a dolgozni tudó és akaró munkavállalókat.

A szakma becsületének megerősítésével párhuzamosan megismertetjük a tevékenységeinket a pályaválasztás előtt álló diákokkal, és duális képzés keretében támogatjuk őket az elhelyezkedésben. Kiemelt figyelmet fordítunk a munkavállalók beillesztésére, a folyamatos képzésükre, a karrierépítésre, a teljesítmény értékelésére és ösztönzésére. Nagy hangsúlyt fektetünk a Kollégák teljesítményének erkölcsi és anyagi elismerésére, a csapatépítésre és a megfelelő munkakörülményekre. Családbarát munkahely lévén a jó munkakörülmények mellett családi és egyéb rendezvényeken is igyekszünk gondoskodni a jó hangulatról.

A víz természetes környezetében még nem alkalmas arra, hogy a mindennapi tiszta ivóvíz-szükségletünket kielégítse. Ahhoz, hogy időben és térben egyszerre, a nap minden pillanatában az ÉRV. Zrt. szolgáltatási területén élő több mint 700 000 felhasználóhoz eljusson, majd környezettudatosan gondoskodhassunk a szennyvíz elvezetéséről és kezeléséről, a korszerű, innovatív technológiák alkalmazása mellett elkötelezett szakemberekre és a szolgáltatási folyamatot támogató, igazi csapatjátékos munkatársakra van szükség.

További információ az aktuális álláshirdetésekről: https://www.ervzrt.hu/karrier

Projekt azonosítószáma: KEHOP-2.1.7-19-2019-00024 A TISZTA VÍZ TITKA - SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM AZ ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. MEGVALÓSÍTÁSÁBAN