Rekord érdeklődéssel zajlott az MSZP Ózdi Szervezetének szokásos taggyűlése
Politika
2023. márc. 8.

Rekord érdeklődéssel zajlott az MSZP Ózdi Szervezetének szokásos taggyűlése

Taggyűlést tartott az MSZP Ózdi Szervezete, ahol az országos problémák helyi érintettségét is megvitatták. A rendezvény vendégei Komjáthi Imre és Molnár Zsolt voltak.

Zsúfolásig megtelt az Árpád Vezér Úti Fiókkönyvtár fogadó tere, az MSZP soron következő taggyűlésére sokan érkeztek. A találkozón két új taggal is bővült a helyi szervezet létszáma. A csatlakozást egyöntetűen fogadta el a testület, hiszen a helyi társulás olyan önálló szervezeti és politikai egység, ahol a tagok politikai tevékenységének, jogaik gyakorlásának az alapvető színtere. Ózd és térségét kiemelten fontosnak tartja az MSZP vezetése, rendszeres vendégei városunknak.

„Itteni politikusaink mindent megtesznek, hogy Ózd újra felzárkózzon az országhoz. Olyan élhető település legyen, ahonnan nem mennek el az emberek. Ahol újra a fiatalok itt maradnak, jövőképet, munkát látnak, szórakozási lehetőséget. Ezért a helyi szocialisták mindent elkövetnek, és szívesen jövünk Kiss Sándor önkormányzati képviselőhöz, aki az élharcosa ezeknek az ügyeknek” - emelte ki Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója.

Az összejövetelen számos olyan probléma merült fel, amely országosan jelen van, ám térségünkben sokkal jobban érezhetőek. Szó esett a háborúról, az inflációs nehézségekről, az élelmiszerárak emelkedéséről.

„Egész Magyarországon gond van, hiszen az embereknek a mindennapi megélhetése került veszélybe. Ózdra ez a probléma még jellemzőbb, hiszen az elmúlt időszakban két nagy vállalat is távozott városunkból, így több mint 2000 munkahely szűnt meg” - mondta Kiss Sándor, az MSZP Ózdi Szervezetének elnöke.

Az összejövetel elején arra is figyelmet fordított a vezetőség, hogy a hölgyeket felköszöntsék nőnap alkalmából. Így az informatív eszmecserén kívül ez az apró figyelmesség is helyet kapott a napirendi pontok között.