Öröm, játékok, karácsonyfa – A Katona József Úti Bölcsődét ajándékozta meg a Neutrik Hungary Kft. csapata
Hírek
2022. dec. 21.

Öröm, játékok, karácsonyfa – A Katona József Úti Bölcsődét ajándékozta meg a Neutrik Hungary Kft. csapata

A Katona József Úti Bölcsődét ajándékozta meg a Neutrik Hungary Kft. csapata. A vállalat képviselői egy feldíszített fenyőfával és rengeteg játékkal tették szebbé a kicsik ünnepét.

A vállalat december 17-én szervezett dolgozói és hozzátartozóik számára karácsonyi délutánt. A rendezvénnyel ünnepelték a cég indulását Ózdon. Ám az ott feldíszített karácsonyfának más sorsot szántak, minthogy a raktárban porosodjon, ugyanis egy helyi intézménynek adományozták. Így ma már a Katona József Úti Bölcsőde apróságai örülhettek a zöld tűlevelűnek.

„A Neutrik nagyon örül, hogy Ózdra érkezett, és nagyon elkötelezett a közösség iránt. Az óvoda támogatása, illetve a gyermekek öröme összhangban áll a Neutrik értékeivel és Ózd iránti elkötelezettségével. Hagyományosan karácsony környékén választunk ki néhány projektet adományozásra és jótékonykodásra. Idén erre a projektre, a bölcsődére esett a választás. Remélhetőleg a jövőben is lesznek hasonló lehetőségeink, és tudunk örömöt szerezni több intézménynek is” - nyilatkozta Rásiné Tóth Eszter, a Neutrik Hungary Kft. IT menedzsere.

Egy megbeszélés során merült fel az ötlet, hogy a feldíszített karácsonyfa mellé egyéb ajándékokkal is meglepjék a gyerekeket. A vállalat képviselői felvették az intézmény szakmai vezetőjével a kapcsolatot. Az egyeztetés során kiderült, hogy pontosan milyen játékokat szerezzenek be az életkori sajátosságok figyelembevételével.

„Elképesztően hálásak vagyunk, és nem győzünk az egyik ámulatból a másikba esni, hogy valami elképesztő mennyiségű játékkal ajándékozták meg a bölcsődénket és az ide járó gyerekeket. Az egyik döbbenetből esünk a másikba. Nagyon örültek a gyerekek is neki, a dolgozók is, hogy ezzel a hatalmas ajándékkal tudjuk színesíteni bölcsődénknek az eszköztárát” - mondta Bányai Zsuzsa, az ÓTSZEGYII igazgatója.

A sok plüss állat, labda, színes kismotorok és babák szinte teljesen elfoglalták a folyosót, ahol pillanatokon belül a legkisebbek is megjelentek. Szépen sorban vonultak ki a csoportszobából az apróságok gondozónők kíséretében. Először egy karácsonyi klasszikust énekeltek a látogatóknak. Majd előkerültek az általuk készített mézeskalács kreációk, gyertyatartók és piros sapkás manók. Ezzel a figyelmességgel hálálták meg vendégeiknek a jótékonyságot a ház legkisebb lakói. Végül mindenki választhatott egyet a játékokból, a katicás labda mellett a kismotor volt a favorit.