Megújult a Szolgáltató Ház mögötti parkoló is
Város
2022. okt. 21.

Megújult a Szolgáltató Ház mögötti parkoló is

Új aszfaltburkolatot kapott a Szolgáltató Ház melletti névtelen utca és a mögötte lévő parkolót is felújították a napokban. Száznegyven tonna aszfaltot dolgoztak el a területen.

A Szolgáltató Ház melletti névtelen utcán és a mögötte lévő parkolóban folytatódtak az aszfaltozási munkálatok a napokban. A felújítás miatt a területet le is zárták a forgalom elől erre az időszakra. A város ezen része is elég gödrös és kátyús volt már, igencsak ráfért a rekonstrukció. A kivitelező cég dolgozói tizennégy közműaknát emeltek ki, valamint aszfaltmarást is végeztek. Száztizenkét méter kapott új burkolatot hat méter szélességben. A területre mintegy száznegyven tonna aszfaltot terítettek szét. Mára teljesen elkészültek a munkálatok. Az Ózdi Városüzemeltető Intézmény dolgozói már fel is festették a parkoló sávokat a területre.

„Az ötszázmillió forintos állami támogatás egy következő fejezete indult el, ez a közterület felújítási szakasz. Ennek keretében az első állomás, amit a kivitelező elvégzett ez a Szolgáltató Ház mögötti parkoló és a Vasvár út Piac út összekötő útszakasznak a teljes aszfaltozása. Itt is nagyon rossz állapotban voltak már az utak, úgyhogy nagyon örülök neki, hogy a Városközpont is megújulhat ebből a projektből” - hangsúlyozta Janiczak Dávid, polgármester.