Vereséget szenvedett az Ózd Városi Sportegyesület asztalitenisz szakosztálya a Váci Reménység Egyesület I. csapatától
Sport
2022. ápr. 5.

Vereséget szenvedett az Ózd Városi Sportegyesület asztalitenisz szakosztálya a Váci Reménység Egyesület I. csapatától

Vereséget szenvedett az Ózd Városi Sportegyesület asztalitenisz szakosztálya. A hazaiakat legközelebb április huszonharmadikán láthatják itthon játszani az érdeklődők.

Nehéz mérkőzéssel folytatta hazai szereplését az Ózd Városi Sportegyesület asztalitenisz szakosztálya, ugyanis a második helyen álló Váci Reménység Egyesület I. csapatát látták vendégül. A hazaiak pedig az ötödik helyet foglalták el a tabellán. A vendég együttes végig megfontolt, taktikus játékkal őrölte fel a hazai csapatot. Végeredmény Ózd Városi Sportegyesület - Váci Reménység Egyesület I.: 7-11.

„A következő forduló holnap lesz. Ez egy elhalasztott forduló, Szerencs ellen, idegenben fogunk mérkőzni. Ezt halasztanunk kellett betegség miatt. Úgyhogy most szombaton és holnap is játszunk. Szerencs az első a tabellán, erős csapat, két román idegenlégióssal megerősítve. Ózdon sajnos kikaptunk tőlük. Tisztes helytállást várunk holnap” - mondta Kovács Attila, az ÓVSE asztalitenisz szakosztályának elnöke.

A Marosi István Városi Sportcsarnokban Szűcs Józsefet, Gadóczi Gábort, Oláh Krisztiánt és Fűkő Zoltánt láthatták az ózdiak részéről. A váci csapat tagjai ritkán edzenek, de igyekeznek a bajnokságban helyt állni.

„Ők már tavaly is ebben a csapatban voltak. Én most érkeztem hozzájuk, de én is játszottam már 15 évet korábban náluk, úgyhogy jól ismerem a csapatot. Vannak fiatalabb tagok és vannak olyanok, akik a rutint képviselik az együttesben” - nyilatkozta Héjj Marcell, a Váci Reménység Egyesület játékosa.

Az edzéseket követően az ózdi játékosok újult erővel lépnek majd a pályára, hogy legközelebb megszerezhessék a győzelmet. A hazaiakat április huszonharmadikán láthatják itthon játszani az érdeklődők. Akkor majd a Nyírbátori ASE játékosait látják vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban.