Országjárás – A Mi Hazánk Mozgalom tartott lakossági fórumot Ózdon
Politika
2022. márc. 26.

Országjárás – A Mi Hazánk Mozgalom tartott lakossági fórumot Ózdon

A Mi Hazánk Mozgalom tartott lakossági fórumot Ózdon. Az eseményen a helyi jelölttel, Szarvas Gáborral és a párt miniszterelnök-jelöltjével, Toroczkai Lászlóval is találkozhattak a résztvevők.

Az Olvasó Adorján Lajos termében tartott lakossági fórumot a Mi Hazánk Mozgalom. Az eseményen Szarvas Gábor, a szervezet országgyűlési képviselőjelöltjével is találkozhattak a megjelentek. Eddigi tapasztalatai szerint a legtöbb településen hasonló problémákat neveznek meg a választópolgárok.

„A legfontosabb és talán ezt a térséget a legjobban is érinti az, hogy a magyar nemzetgazdaságot kell felemelni, és a magyar nemzetgazdasággal együtt kell felemelni ezt a környéket is. Tudjuk nagyon jól, hogy a kilencvenes évek óta a rabló privatizáció szétrabolta ezt a területet is. Persze nemcsak ezt. Eltűntek az élelmiszer üzemeink, gyengélkedik a mezőgazdaságunk. Mi abban látjuk Magyarország jövőjét, hogy a mezőgazdaságot és az élelmiszeripart felemeljük” - hangsúlyozta Szarvas Gábor, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje.

Szarvas Gábor a kampány alatt szerzett tapasztalatai alapján elmondta, hogy sokan a rossz útviszonyokkal, a munkahelyekkel és az egészségügyi ellátórendszerrel kapcsolatban fogalmaznak meg kérdéseket. A fórumra a párt elnöke és miniszterelnök-jelöltje, Toroczkai László is ellátogatott, aki országjárásának részeként városunkat is érintette.

„A Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen egy olyan politikai erő, amely már tavaly programmal állt elő. Egy olyan programmal, amely Magyarországot meg tudja védeni, sőt Magyarországot fel tudja virágoztatni a nemzetgazdaság helyreállításával. Mi voltunk egyedül, akik feltártuk a koronavírus és a vakcinák mögötti gazdasági, politikai folyamatokat. Ezért tiltakozunk a kötelező oltások ellen, illetve az első pillanattól kezdve járvány szolidaritási adók kivetését követeljük azokra, akik a koronavírus haszonélvezői” - mondta Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, miniszterelnök-jelöltje.

A politikus a közbiztonság kérdésére is kitért, amellyel kapcsolatban nemcsak térségünkben, hanem országos szinten is vannak teendők. Emellett programjuk másik fontos eleme egy családtervezési hatóság felállítása is.