Fontos megbeszélések
Politika
2021. nov. 12.

Fontos megbeszélések

Taggyűlést tartott tegnap az MSZP Ózdi Szervezete a Civil Házban. Az eseményen dr. Molnár Zsolt pártigazgató, országgyűlési képviselő is részt vett.

A Civil Házban tartották meg az MSZP Ózdi Szervezetének taggyűlését, amelyen részt vett dr. Molnár Zsolt pártigazgató, országgyűlési képviselő és Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye azon képviselő-jelöltjei, akik az előválasztáson sikeresen szerepeltek.

„Nagy megtiszteltetés ismételten Ózdon járni. Azon a helyen, ahol nemrégiben Kiss Sándor egy előválasztást nyert, és arra készül, hogy ezt a választókerületet képviselje a magyar országgyűlésben. Azokat az embereket, akik Ózdon és környékén élnek. Az MSZP országjárása miatt vagyunk most itt, ami a Stop üzemanyagár, Stop Orbán akció része” - mondta dr. Molnár Zsolt pártigazgató, országgyűlési képviselő.

Dr. Molnár Zsolt hozzátette, hogy Ózd egy kiemelten fontos térség az ellenzék számára. Céljuk, hogy az itt élő emberek életkörülményein javítsanak, amelyben számítanak Kiss Sándor munkájára.

„Azt gondolom, hogy nekünk nagyon fontos, nemcsak a választások előtt, hanem után is a tagsággal és a szimpatizánsokkal találkozni. Most kezdődik egy nagy feladat, ki kell alakítani azt a programot, amit végre szeretnénk hajtani, és ezt mindenképpen az emberek és a lakosság véleménye alapján állítjuk össze” - hangsúlyozta Kiss Sándor, az MSZP Ózdi Szervezetének elnöke.  

A taggyűlésen döntéseket hoztak a kampánnyal kapcsolatban arról, hogy milyen lépéseket fognak végrehajtani. Elemezték az előválasztást és azt, hogy hogyan tudnak majd győzelmet aratni az országgyűlési képviselők választásán 2022-ben.