Tanévzáró gálaműsort tartott az Erica C. Dance School & Company az ÓMÉK-Olvasóban
Hírek
2024. jún. 25.

Tanévzáró gálaműsort tartott az Erica C. Dance School & Company az ÓMÉK-Olvasóban

Lezárták az idei tanévet az Erica C. Dance School & Company táncosai. Az ÓMÉK-Olvasóban rendezett gálaműsoron minden csoport számot adott tánctudásáról.

Az ÓMÉK-Olvasó Színháztermében rendezte az Erica C. Dance School & Company idei tanévzáró gálaműsorát. A növendékek ekkor adnak számot az elmúlt hónapokban elsajátított koreográfiákról. A különböző csoportok ilyenkor látják egymás táncait, hiszen más-más időpontokban próbálnak. A mostani vizsga azonban egy kicsit többet jelentett a korábbiaknál.

„A mai rendezvényünk azért volt nagyon fontos, mert a 25. tanévünket töltöttük most. Úgyhogy azt kell, hogy mondjam, negyed évszázados lett a tánciskola és nyilván ez azért egy szép szám, így próbáltunk erre méltóan felkészülni és megünnepelni” - mondta Zsámbokiné Vadas Szilvia, az Erica C. Dance School & Company művészeti vezetője.

Az est folyamán minden csoport sorban mutatta be látványos táncmozdulatait. A közönség hangos tapssal jutalmazta a növendékeket. A műsor végén meglepetés érte az ECDS művészeti vezetőjét, ugyanis egykori tánccsoportja újra összeállt egy koreográfia erejéig.

A táncosok számára sokat jelent egy ilyen gálaműsor, hiszen a közönség soraiban szüleik, rokonaik ülnek. Így mindent igyekeznek beleadni, hogy jól szerepeljenek.

„Ha jól tudom, már négy éve táncolok, imádok a csapattal táncolni. Szerintem nagyon sok mindent beleadunk, már versenyeken is voltunk. És szerintem jól táncolunk így együtt” - nyilatkozta Bárdos Panka.

A gálaműsor végén minden tánccsoport megkapta az okleveleket, valamint az év legjobb táncosának és tehetségének egy-egy serleget is átadtak.