90 éves születésnapot ünnepeltek a Bolyki Tamás úti Idősek Klubjában
Város
2024. ápr. 18.

90 éves születésnapot ünnepeltek a Bolyki Tamás úti Idősek Klubjában

Kilencvenedik születésnapját ünnepelte Tokaji Gáborné a Bolyki Tamás úti Idősek Klubjában. Közel negyven vendég jelent meg a különleges eseményen.

Alkalomhoz illő, ünnepi dekorációkkal díszített teremben gyűltek össze a Bolyki Tamás úti Idősek Klubjában a tagok, hiszen jeles eseményre hívták meg őket. Közel negyvenen köszöntötték Tokaji Gábornét kilencvenedik születésnapja alkalmából. A klub életében ez volt az első olyan ünnepség, melyen ilyen szép kort megélt társuknak gratuláltak a tagok. Dr. Olexa Renáta klubvezető a közösség nevében átadta a rózsacsokrot és a tortát.

„A napközi történetében még ez az első, hogy valakit a kilencvenedik évfordulóján köszönthettük. Valika nagyon készült erre és nagyon örül ennek, hogy nagyon sokan eljöttek. Süteménnyel és tortával készültek erre a nemes alkalomra” - nyilatkozta dr. Olexa Renáta, a Bolyki Tamás úti Idősek Klubjának vezetője.

Tokaji Gáborné Valika elmondta, hogy szeret a klub életében részt venni, szereti a közösséget, mert a hét több napján találkoznak a tagokkal, akikkel énekelnek, beszélgetnek, rajzolnak és egyéb szabadidős tevékenységben vesznek részt. A hosszú élet titkát pedig így fogalmazta meg.

„A hosszú élet titka valóban az, hogy az ember egészségesen éljen és vidám legyen. Segítőkész legyen” - hangsúlyozta Tokaji Gáborné.

Az ünnepség további részében a klub tagjai a születésnapos kedvenc dalaival köszöntötték Valikát. A közösség minden résztvevője apró ajándékkal, süteményekkel, tortákkal és virágcsokrokkal üdvözölte a kilencven éves hölgyet.