Együtt emlékeztek
Sport
2021. okt. 19.

Együtt emlékeztek

A Ping-pong határok nélkül nemzetközi verseny második fordulóját tartották meg városunkban.

A Ping-pong határok nélkül nevet viselő nemzetközi versenyt Nagyváradon indította el a TibClau Klub. Az ózdiak már több ilyen megmérettetésen is részt vettek. Voltak többek között Tamásiban, Élesden és Budapesten is. Ezt az alkalmat idén azonban egy másik programmal vonták össze. Danczinger Milánra, idén elhunyt társukra is emlékeztek. Sok barátja eljött, hogy együtt róják le tiszteletüket előtte.

„Ez a második alkalom, amikor itt szervezzük, de vannak itt Felvidékről, Szlovákiából, Buzitáról versenyzők, Hajdúnánásról, Budapestről és sok más helyről, mint például Miskolc, Dédestapolcsány, Nagybarca, mindenki aki ismerte. Szerencsről, Szendrőről, úgyhogy sok helyről érkeztek hála istennek” - mondta Barak Viktor, a verseny szervezője, főbíró.

A megmérettetésen igazolt és nem igazolt versenyzők is részt vettek. Városunkat összesen hatan képviselték. Ők mind fiatal társukra emlékeztek, akit nagyon jó és alázatos játékosnak tartottak.

„Sokrétű szál fűz hozzá és jó kapcsolat, gyakorlatilag gyerekkora óta mellettem cseperedett fel. Voltak olyan idők, amikor ő szedte a labdát, én voltam a rutinosabb játékos, aztán ez idővel hála istennek az élet rendje szerint megfordult és egy kitűnő játékossá vált” - nyilatkozta Debreceni Zoltán, játékos.

A következő fordulót egyelőre a vírushelyzet miatt még nem tudják, hol fogják megtartani, ugyanis a következő állomás Szlovákiában lett volna. Ennek ellenére nem csüggednek, az edzéseken készülnek az előttük álló megmérettetésekre. Az igazolt játékosok mezőnyében az első helyen a Tóth László és Andrássy Attila páros végzett.