Három nevelési intézmény kapott felajánlást
Hírek
2024. febr. 22.

Három nevelési intézmény kapott felajánlást

Átvették az Ózdi Városi Óvodák Csépányi és Somsályi Tagóvodájának vezetői azt a több mint 150 ezer forintot, amely a jótékonysági bál bevételének egy része.

A hódoscsépányi és somsályi oktatási és nevelési intézményeknek nyújtott anyagi segítséget az elmúlt héten megrendezett jótékonysági bál bevétele. A közel félmillió forintot három egyenlő részre osztották a szervezők, és ünnepélyesen átadták az intézmények képviselőinek. Csépányi Róbert volt a rendezvény főszervezője.

„Nagyon nagy öröm, hogy ma itt vagyok, mivel néhány napja egy olyan remek jótékonysági bált sikerült szerveznem, amelynek az volt a célja, hogy a bál bevételét az ittlévő iskolának és óvodáknak tudjuk felajánlani. Ez nagyon jól sikerült, úgyhogy nagyon örülök” - mondta Csépányi Róbert, főszervező.

Dr. Csuzda Gábor önkormányzati képviselő, a bál fővédnökeként kereste meg az intézmények képviselőt ma délelőtt.

„Önkormányzati képviselőként és magánemberként is rendkívül fontosnak tartom a felelősségvállalást, éppen ezért volt számomra megtisztelő az, hogy felkértek a múlt heti jótékonysági bál fővédnökének. Ennek eredményeként egy nagyobb adománnyal tudjuk segíteni a csépányi és a somsályi óvodát, illetve a Csépányi Általános Iskolát” - nyilatkozta dr. Csuzda Gábor, önkormányzati képviselő.

A felajánlásokat mindhárom intézményben a gyerekek életminőségének javítására fordítják majd. A bál elérte célját, hiszen nemcsak összehozta az embereket, hanem a bevétel is jó helyre kerül.