Esküvő Expot szerveztek az ÓMÉK-Olvasóban
Város
2024. febr. 15.

Esküvő Expot szerveztek az ÓMÉK-Olvasóban

A Házasság Hetéhez igazodva Esküvő Expot szerveztek az ÓMÉK-Olvasóban. Az Adorján Lajos terem változott át a házasság előtt álló párok számára, ahol tizennégy kiállító jelent meg.

Az esküvőről szólt minden az ÓMÉK-Olvasó Adorján Lajos termében, hiszen első alkalommal rendeztek Esküvő Expot a szervezők. A Házasság Hetének egyik kísérőrendezvényén tizennégy kiállító mutatta be szolgáltatásait, mely természetesen a nagy nap megszervezéséhez és kivitelezéséhez elengedhetetlen.

„Én már több esküvő kiállításon vettem részt, de nekem ehhez el kellett utaznom Budapestre vagy Nyíregyházára. Én nagyon örülök, hogy a szülővárosomban végre valaki ezt a kezébe vette és megalkotta” - mondta Fodorné Buth Petra, népi ékszerkészítő.

„Ózdon dolgozok sminkesként és most, mint esküvői sminkes vagyok jelen a kiállításon. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon szuper kezdeményezés, mert így mindenki megismerheti az én szolgáltatásaimat is, ugyanis a menyasszonyoknak az egyik legfontosabb része a napon a ruha és a dekor után, hogy a sminkje is tökéletes legyen a nagy napon” - emelte ki Juhász-Teremy Vivien, sminkes.

A színpadon a próbababákon az esküvők főszereplői voltak, menyasszonyi és vőlegény ruhákat mutattak a kiállítók, akik Miskolcról érkeztek az eseményre.

„Miskolcon vagyunk, de nekem Ózd és környékéről elég sok menyasszony el szokott látogatni a szalonba. Már több menyasszonyt is felöltöztettem. Igazából szerettük volna magunkat megmutatni, hogy még nagyobb és még szélesebb körben ismerjenek meg minket. Nem távolság Ózd és Miskolc, és azt gondolom, hogy szívesen eljönnek hozzánk a menyasszonyok” - nyilatkozta Durst-Hutka Tünde, Happy Day Esküvői Ruhaszalon.

A ruhán, az ékszereken, az asztaldíszeken és más dekoráción kívül nagyon fontos az is, hogy mindezt valaki rögzítse az utókornak. A fontos és felejthetetlen pillanatokért természetesen egy profi fotós a felelős. Nos, fotográfusokból sem volt hiány az Esküvő Expon.

„Ez egy nagyon jó lehetőség nemcsak nekem, hanem a többiek számára is, mert így meg tudják mutatni a munkájukat, és tudnak beszélgetni azokkal az érdeklődőkkel, akik valóban szeretnének esetleg egy esküvőt az idei évben, vagy a jövő évben is akár. Én jó ötletnek tartom ezt az expot” - fogalmazott Csipkés Róbert, fotográfus.

Az esküvő kiállítás célja az volt, hogy a pároknak segítsenek eligazodni a szervezés útvesztőjében, megtalálni a tökéletes megoldásokat, a legjobb szolgáltatókat, amelyek asszisztálnak abban, hogy az esküvőt igazán különlegessé és emlékezetessé tudják tenni.