Babák, olimpikonok és Ludas Matyi – Farsangoltak az Ózdi Nyugdíjas Klub tagjai
Szabadidő
2024. febr. 1.

Babák, olimpikonok és Ludas Matyi – Farsangoltak az Ózdi Nyugdíjas Klub tagjai

Farsangi mulatságot tartottak az Ózdi Nyugdíjas Klub tagjai. A felvonulás végén mindenki táncra perdült. Az eseményből szeretnének hagyományt teremteni.

Vidáman beszélgettek az Ózdi Nyugdíjas Klub tagjai a Civil Házban. Farsangi rendezvényt szerveztek. A jelmezesek előtt Begezi Tiborné egy verset szavalt el, megnyitva ezzel a mulatságot.

A vers után elkezdődött a felvonulás. A maskarába öltözött tagok egymás után vonultak a zsűri elé. Ludas Matyi, Piroska, egy lusta asszony és egy táncosnő is volt az egyéni jelmezesek között. Majd a csoportos jelmezek jöttek. A sort a csecsemők nyitották meg, aztán az olimpikonok következtek. A tagok nagyon jól szórakoztak. Sokat nevettek a felvonulók bolondos összeállításain.

„Ezt hagyománnyá szeretnénk tenni a nyugdíjas klubbon belül. Egyébként, hogy ha megnézzük, nagyon szépen összejöttek már a mai nap is. Egyre többen vagyunk és egyre többen leszünk. Bízunk benne, hogy a jövőben még többen fogunk ezeken a rendezvényeken részt venni” - nyilatkozta Becza János.

Volt olyan páros, amelyik esküvői ruhában érkezett. Egy lánykérést is előadtak. A sort Korda György és Balázs Klári, valamint a reptér személyzetének produkciója zárta. Az eseményt szeretnék évről évre tovább vinni és hagyományt teremteni belőle.

„Bellboy jelmezt választottam azért, mert úgy döntöttünk, hogy a reptérnek öltözünk fel. Már utaztam többször is és láttam, hogy a bellboyok jönnek az igen tehetős emberekért, hogy bevigyék őket a szállodába” - mondta Beczáné Panaretos Lilian.

A felvonulás végén mindenki táncra perdült és elkezdődött a mulatság. A zsűri addig szorgosan dolgozott, hogy kiválassza az első három helyezettet. Végül átadták az ajándékokat a díjazottaknak. A nap hátra lévő részében tovább táncoltak, beszélgettek és tombolasorsolást is tartottak.