Hamarosan elkezdődnek a munkálatok
Fejlesztés
2024. jan. 16.

Hamarosan elkezdődnek a munkálatok

Újabb lépéssel került közelebb a város a bevásárlóközpont megvalósulásához. Már folyamatban van a kiviteli tervek készítése és várhatóan márciusban kezdődik el az építkezés a volt Törőmű területén.

Összesen 120 férőhelynyi parkoló bővítéssel is jár a fejlesztés. A Nemzetőr út valamint a Sárli út melletti füves területen körülbelül 80 új parkolót alakítanak ki. Az építkezés befejezésével és az engedélyek megszerzését követően költözhetnek be az üzletek. Ekkor kezdődik meg majd a toborzás a munkavállalókat illetően. Információink szerint a komplexum körülbelül 22-28 főnek ad majd megélhetést. A részletekről a napokban személyesen tárgyalt Janiczak Dávid, polgármester a befektetőkkel.

„A befektető országos szinten foglalkozik hasonló projektek lebonyolításával, így már referenciamunkákat is fel tud mutatni. Ő megvásárolta a területet, az épületet készre építi, ezek után pedig beköltöznek azok az áruházak, akiket már említettünk. Az áruházakkal már most szerződése van, márciusra ígérték az első kapavágást, úgyhogy karácsony előtt megnyitásra fognak kerülni ezek az áruházak” - mondta Janiczak Dávid, polgármester.