Közösen ünnepelték meg a névnapokat és születésnapokat az Ózdi Szívbetegek Egyesületének tagjai
Szabadidő
2023. nov. 22.

Közösen ünnepelték meg a névnapokat és születésnapokat az Ózdi Szívbetegek Egyesületének tagjai

Közös születésnapi és névnapi ünneplésre gyűltek össze az Ózdi Szívbetegek Egyesületének tagjai. Élőzene, tánc, az est zárásaként pedig vacsora és tombola várta a résztvevőket.

Élőzene, ízletes sütemények és üdítő innivalók várták azokat a klubtagokat, akik tegnap este részt vettek az Ózdi Szívbetegek Egyesülete által rendezett összejövetelen. Az eseménynek ezúttal nem a Civil Ház, hanem városunk egyik étterme adott otthont. Az egyesület a múlt évi energiaválság miatt kénytelen volt új helyszínt keresni a klubfoglalkozásoknak, így kerültek kapcsolatba a vendéglátó hellyel. Tavaly többször is itt gyűltek össze, és annyira elnyerte a tetszésüket, hogy úgy határoztak, idén is eljönnek ide.

„Névnapi köszöntő címen jöttünk most el, tehát majd ha a fővendégek is megjöttek, akkor a rendes köszöntés után köszöntjük a névnaposokat és a születésnaposokat. Ezt úgy szoktuk a Civil Házban is csinálni, hogy felállnak. Most annyiból különlegesebb lesz, hogy Laci, a zenész fog énekelni a névnaposoknak egy névnapi dalt, a születésnaposoknak egy születésnapi dalt” - mondta Levora Sándorné, az Ózdi Szívbetegek Egyesületének elnöke.

A születésnapi és névnapi köszöntések után az egyesület elnöke készült egy kis meglepetéssel. Itt énekelte el először azokat az ABBA dalokat, melyeknek a magyar szövegét az interneten találta meg. A klub tagjai szinte már egy nagy családdá nőtték ki magukat, hiszen jóban-rosszban összetartanak. Az ünnepeltek pedig rendkívül boldogok voltak, hogy ilyen módon közösen is megemlékeztek a névnapjukról, születésnapjukról.

„Megmondom őszintén, felemelő érzés és mintha egy nagy család lennénk. Lassan már kialakul, szépen kialakul. Aztán én boldog vagyok, hogy meg tudjuk közösen is ünnepelni” - nyilatkozta Orvos Attiláné Tamasik Erzsébet.

A vendégek sorai között nem csak a klub tagjai, de meghívott vendégek is helyet foglaltak. Fábián-Dobos Eszter az ÓMÉK művelődési ágazatvezetője, Csörgőné Csépányi Krisztina az Ózdi Város Könyvtár igazgatója, Bukovinszky Zsolt, az ÓMÉK ügyvezető igazgatója, valamint Janiczak Dávid polgármester is örömmel fogadta a meghívást a rendezvényre.

„A város legösszetartóbb kis közösségénél vagyunk a Szív Klubban, akik rendszeresen megünneplik tagjainak az ünnepeit, névnapot, születésnapot. Egy ilyen estén vagyunk mi is, ahol vacsorával és zenével egybekötött mulatság lesz, úgyhogy én már várom, hogy elkezdődjön a buli, mindig jó hangulat van itt a Szív Klubnál és örülök, hogy meghívtak engem is” - fogalmazott Janiczak Dávid, polgármester.

A jó hangulatú estet finom vacsora és tombolahúzás zárta. A talpalávalót estig húzták, így táncból sem volt hiány. Az egyesületnek természetesen vannak még hasonló terveik a jövőre nézve, hiszen a karácsonyt is megünneplik majd közösen egy meghitt összejövetelen a Civil Házban.