Hevesi Imrénét köszöntötte 90. születésnapján Ózd város vezetése
Város
2023. nov. 13.

Hevesi Imrénét köszöntötte 90. születésnapján Ózd város vezetése

Kilencvenedik születésnapját ünnepelte ma Hevesi Imréné. Ez alkalommal a város vezetése is felköszöntötte. Otthonában látogatták meg a férjével nagy boldogságban élő hölgyet.

Egy Szent István úti lakáshoz érkezett meg Janiczak Dávid polgármester Kovács Adrienn, Angyal Béla és Farkas Péter Barnabás kíséretében. A város vezetése kiemelt figyelmet fordít a szépkorúak megünneplésére. Hevesi Imre Istvánné 90. életévébe lépett, ez alkalommal látogatták meg őt ma az otthonában.

Klárika pedagógusként dolgozott, mellette pedig negyven éven keresztül volt a Városi Vegyeskar tagja. Nagyon szeretett gyerekekkel foglalkozni. Férjével nekik is született három. Elmondták, a család szép nagyra nőtt. Öt unoka és négy dédunoka boldogítja őket, de úton van az ötödik is. Emlékeiket a vendégekkel is megosztották.

„Dernő, az itt van nem messze Rozsnyótól nem messze. A szüleimnek ott van a szülőfaluja. Mi oda mentünk nyaranta. Én nyáron nagyon nagyon nagy betyár voltam. Fára másztam, patakba másztam, az volt a mindenem” - emlékezett vissza Hevesi Imre Istvánné.

A házaspár nagyon örült a vendégeknek, örömmel beszélgettek velük az életükről. Elmondták, a hosszú és boldog élet titka a nagy család. Hatalmas öröm volt számukra a gyerekek érkezése és mindig jó érzés, ha összegyűlnek.

„Mindig nagy öröm, ha kilencven éves évfordulót köszönthetünk, főleg hogy ha olyan szép párral találkozunk, mint az imént, ahol kilencvenhárom éves a bácsi, kilencven éves a néni és közel hetven éve élnek boldog házasságban, és még mind a ketten nagyon friss szellemi állapotban és viszonylag jó fizikai állapotban is vannak. Öröm és kegyelem ilyen állapotban ilyen szép kort megélni, úgyhogy további sok boldog születésnapot és sok egészséget kívánok nekik” - mondta Janiczak Dávid, polgármester.

A pár életében nagyon fontos a hit és a család. Nagy áldásnak tartják, hogy gyermekeik, amikor csak tudnak, ellátogatnak hozzájuk és mindenben segítik őket. A születésnap egy jó hangulatú beszélgetéssel fejeződött be.