Sebességkorlátozó táblákat és forgalomlassító küszöböket helyzetek ki ma két utcában is
Város
2023. aug. 28.

Sebességkorlátozó táblákat és forgalomlassító küszöböket helyzetek ki ma két utcában is

Sebességkorlátozó és kiegészítő táblákat, valamint forgalomlassító küszöböket helyzetek ki ma a Hajnóczy József és a Meggyes utcában az Ózdi Városüzemeltető Intézmény dolgozói.

Sebességkorlátozó és kiegészítő táblákat, valamint forgalomlassító küszöböket helyzetek ki ma két utcában is. Zsuponyó Anett elmondása szerint lakossági igény mutatkozott a beruházásra, amelynek keretében ma az Ózdi Városüzemeltető Intézmény dolgozói elsőként Cipóban a Hajnóczy József utcában tevékenykedtek, ahol két szakaszon is fekvőrendőröket telepítettek. Ezt követően a Meggyes utcában zúgtak fel a kéziszerszámok. Egyébként maga a munkálatsor nem bonyolult folyamat, igen hamar elkészültek vele a dolgozók. A területi képviselő keretének terhére valósulhatott meg a kivitelezés. Az eszközök a biztonságosabb közlekedést szolgálják a helyszíneken. A lassító gumikorongok ledesek, így a sötétben is jól érzékelhetőek a gépjárművezetők számára.

„Ma Meggyes városrészben, a Meggyes utcában, valamint Cipóban a Hajnóczy József utcába helyeztek ki fekvőrendőröket. Lakossági kérés volt mindkét utcában felém. A gyermekek védelme érdekében és a gyorshajtók megfékezése kapcsán telepítettük ki a fekvőrendőröket” - emelte ki Zsuponyó Anett, területi képviselő.