Megújultak a köztéri padok a Vasvár úton
Város
2023. júl. 19.

Megújultak a köztéri padok a Vasvár úton

Megújultak a padok a Vasvár úton. A több mint tíz pihenésre szolgáló köztéri ülőhely festését és javítását az Ózdi Városüzemeltető Intézmény dolgozói végezték el.

A városban számos park biztosít arra lehetőséget, hogy az itt élők megpihenhessenek egy séta kapcsán, vagy a fiatalok találkozzanak egy baráti beszélgetésre. A Vasvár úton lévő park is egy ilyen hely, melynek köztéri padjai javításra és festésre szorultak. Mára már elkészültek a több mint tíz ülőhellyel, melyeket az ÓVI munkatársai újítottak fel.

„A napokban megújulhattak a padok a műszaki áruház üzlet mellett. Ezt a kis teret előszeretettel használják mind a fiatalok, mind a közép vagy idősebb korosztály is, hisz nagyon sokszor láttam, mikor erre járok, hogy itt beszélgetnek. Amikor nagy meleg van, akkor is szerencsés helyzetben van ez a kis tér, hisz a fáknak köszönhetően elég árnyékos helyet biztosít az itt megpihenőknek. Én bízom benne, hogy most már így a felújított padokat nagy egészséggel, nagy szeretettel ezek után is igénybe fogják venni az itt élők” - mondta Zsuponyó Anett, alpolgármester, területi képviselő.

Ahogy az alpolgármester elmondta, sokan a környező településről is ellátogatnak városunkba ügyeiket intézni. Jól esik, hogy van olyan hely, ahol egy kicsit megpihenhetnek legalább addig, amíg a busz megérkezik.

„Sajóvelezdi vagyok, nem itt lakom. Nagyon szép hely, sokat járok Ózdra, és le szoktunk itt ülni a padokon. Nagyon szép hely és látni, hogy ápolt hely és jó hűvös van. Nagyon szépek a padok, látni, hogy ápolva vannak. Nagyon sokat leülünk beszélgetni a gyerekekkel is” - nyilatkozta Nagyné Mikó Ibolya.

A Városközpont ezen része is, folyamatosan szépül és épül, sok fejlesztésen ment át az utóbbi években. A járdát övező virágágyásokban virágok pompáznak. A betonrengeteg egy-egy szegletében kényelmes padok várják a sétálókat.