A befektetett munkának van eredménye – Molnár Noémi első helyen zárta az országos torna diákolimpiát
Sport
2023. ápr. 28.

A befektetett munkának van eredménye – Molnár Noémi első helyen zárta az országos torna diákolimpiát

Megvédte címét Molnár Noémi. A Széchenyi István Katolikus Technikum és Gimnázium 10/E osztályos tanulója a dobogó legmagasabb fokáig menetelt az országos torna diákolimpián.

Megvédte címét Molnár Noémi. A Széchenyi István Katolikus Technikum és Gimnázium 10/E osztályos tanulója a dobogó legmagasabb fokáig menetelt az országos torna diákolimpián. Így koronázta meg a vármegyei és az országos elődöntőn elért sikereit, ugyanis Miskolcon és Turán is aranyéremmel gazdagodott az ózdi lány. Noémi a megmérettetésen az egyéni, összetett kategória V-VI. korcsoportjában indult, 84 versenyzőből bizonyult a legjobbnak. Hosszú út vezetett az országos döntőig. A fiatal hölgy elmondta, hogy bár most a kézenállásba nem tudott, úgy beleállni, ahogyan szeretett volna és a szekrényugrást sem tudta olyan magasra felvinni, amennyire az edzéseken sikerült teljesíteni, de úgy érzi ennek ellenére kihozta magából a maximumot. Hiszen versenyről versenyre fejlődést tudott mutatni, ami pedig nem sikerült kifogástalanul, az pedig javítható. Most, hogy vége a szezonnak nem állnak le az edzések, hanem felkészítő tanárával Murányi Judittal folytatják a megkezdett utat, hogy a jövőben minél eredményesebben tudjanak teljesíteni.

„A tudat végig az volt a fejemben, hogy tavaly is sikerült megnyernem. Ugyanakkor nem volt garantált a győzelem idén sem, ezért nagyon sok erőt és munkát fektettünk bele Judit nénivel, nagyon sok edzést, még többet is, mint tavaly visszapótoltunk. Igazából sosem hagytunk ki edzést, valahogy megoldottuk, hogy minden a helyén legyen, illetve próbáltuk kijavítani azokat a hibákat, amiket tudtunk, hogy fejleszthetik, erősíthetik a pontszámaimat. Szerettem volna igazából ezt megmutatni minden versenyen, amit tudom, hogy edzésen is ki tudok hozni magamból. Nem győzni mentem, hanem magamat legyőzni szinte” - mondta Molnár Noémi, a Széchenyi István Katolikus Technikum és Gimnázium 10/E osztályos tanulója.

Képek forrása: Molnár Noémi