Mindenki karácsonya címmel ünnepi programot szerveztek az Ózdi Apáczai Csere János Általános Iskola aulájában
Hírek
2022. dec. 20.

Mindenki karácsonya címmel ünnepi programot szerveztek az Ózdi Apáczai Csere János Általános Iskola aulájában

Mindenki karácsonya címmel ünnepi programot szerveztek az Ózdi Apáczai Csere János Általános Iskola aulájában, ahol a negyedikesek betlehemes műsorral készültek.

Az ízlésesen feldíszített aulában foglaltak helyet azok a szülők, akiket nagy szeretettel vártak az ünnepek előtti hagyománynak számító Mindenki karácsonya című rendezvényre, az Ózdi Apáczai Csere János Általános Iskolában. Pénzesné Barta Krisztina intézményvezető köszöntötte a megjelenteket. A vendégek között volt dr. Csuzda Gábor önkormányzati képviselő és Csutor László is, aki képviselői keretéből állta a vendéglátás költségeit.

„Én, mint képviselő, nagyon-nagyon fontosnak tartom ezt az összejövetelt, mert összetartó ereje van. Most is támogattam anyagilag a rendezvényt, valamint túrós lepény lesz tálalva a gyerekeknek, illetve szaloncukor és tea, sütemények, pogácsa. Majd meghallgatjuk a karácsonyi műsorukat, és együtt ünnepeljük a karácsony eljövetelét” - mondta Csutor László, területi képviselő.

Az iskola az ünnepi műsorral a karácsonyi projekthéten belül készült, amelynek szereplői mindig tanév negyedikes diákjai. Előadásukban betlehemi jeleneteket láthattak a résztvevők. A programra mindig nagy lelkesedéssel készülnek a gyerekek, amelyben az egész osztály részt vesz.

„A karácsonyi projekthét keretében idén az intézményben tartjuk meg képviselő úrral közösen a Mindenki karácsonyát. Hagyományosan, a negyedik osztályosaink készítik a műsort, és most a szülők is betekintést nyerhetnek mindennapjainkba, ők a meghívott vendégek. Fontosnak tartjuk a közösséggel való kapcsolattartást, ezért szintén vendégeink a helyi óvoda leendő kisdiákjai, illetve a helyben működő női klub tagjai” - emelte ki Pénzesné Barta Krisztina, az Ózdi Apáczai Csere János Általános Iskola intézményvezetője.

Az előadás végén mindenkit vendégül láttak, az asztalokon finom sütemények, kalácsok és üdítők várták a megjelenteket. A gyerekek szülei megérdemelten, büszkén nézték csemetéiket, akik már hosszú hetek óta készültek erre a karácsonyi műsorra.