PóZdium másodszor
Kultúra
2019. nov. 26.

PóZdium másodszor

Palya Bea volt a póZdium második vendége.

Az előadóművész őszintén beszélt karrierjéről, életének nehézségeiről. Beszélgetőpartnere, Bukovinszky Zsolt arról is kérdezte, milyen céljai, vágyai vannak a következő évekre nézve. Az este helyi közreműködője a Várkonyi Csibészek zenekara volt.

Szinte teljesen megtelt az Olvasó Adorján Lajos-terme a póZdium második állomásán. Ezúttal Palya Bea népdalénekes, előadóművész, dalszövegíró, író volt városunk vendége. Az érdeklődőket Tóth Alexandra, az Ózdi Városi Televízió műsorvezetője köszöntötte, aki aztán átadta a színpadot az este helyi közreműködőinek. A Várkonyi Csibészek autentikus cigányzenével szórakoztatták a közönséget, és alapozták meg a jó hangulatot.

A zenei produkciót mintegy egyórás beszélgetés követte. Palya Bea tabuk nélkül, őszintén válaszolt Bukovinszky Zsolt kérdéseire. Az érdeklődők megismerhették életútját, karrierjét, hallhattak érdekességeket a külföldön töltött időszakokról. Az előadóművész kendőzetlenül beszélt magánéletéről, így abortuszáról és válásáról is. Válaszolt arra a kérdésre is, hogy mire a legbüszkébb élete eddig eltelt időszakából.

„Van nekem két angyalkám, szóval Lilire és Pannira nagyon büszke vagyok. Nem tudom elmondani, hogy anyaként milyen csodás ránézni erre a két kislányra. Gyönyörűek, ötletesek, élettel teliek, humorosak. Különösen arra vagyok büszke, amit az elmúlt két évben csináltam. Velük együtt. Kicsit mintha együtt neveltük volna fel egymást ebben az új életszakaszban. Mert én is rengeteget tanultam tőlük” - mondta Palya Bea, népdalénekes, előadóművész.

Palya Bea pajzán csujogatókat is előadott, bevonva a közönséget, zárásként pedig elénekelte Csend Csend Csend című dalát. A beszélgetést az Ózdi Városi Televízió várhatóan februárban tűzi műsorára. A pódiumbeszélgetés-sorozat azonban decemberben folytatódik az Olvasóban, akkor Lakatos Márk stylist, jelmeztervező, divat-újságíró lesz a vendég.