Két új élménymedencével gazdagodott a városi uszoda
Hírek
2022. ápr. 7.

Két új élménymedencével gazdagodott a városi uszoda

Két új pezsgőfürdővel gazdagodott a városi uszoda wellness részlege. Az eszközök a Wellis Magyarország Zrt. és az ÓSÉK együttműködésének köszönhetően kerültek az ózdiak birtokába.

Két új élménymedencét helyeztek ki az uszoda wellness részlegében az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft., valamint a Wellis Magyarország Zrt. együttműködésének köszönhetően. A pezsgőfürdőket az épület mellett, szabadtéren állították szolgálatba, hogy a közönség a jó idő beköszöntével a vízben pihenve élvezhesse a napsütést. Lezúduló eső esetén sincs miért aggódni, ugyanis a medencék felett kialakítottak egy tetőt. Az átadáson megjelent Zsuponyó Anett alpolgármester, Nagy-Mengyi Péter a ÓSÉK ügyvezetője és a Wellis képviselői.

„Tavaly nyáron kezdődött az együttműködés a Wellis Magyarország Zrt. és az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. között, annak érdekében, hogy mind a Wellis Magyarország Zrt. dolgozói, mind pedig a város lakói profitáljanak ebből. Most egy állomásához értünk ennek a kooperációnak. Ennek köszönhetően kettő darab élménymedencét helyezett ki használatra a Wellis az ózdi tanuszoda wellness részlegébe. Ezek kültéri medencék, élményelemekkel vannak felszerelve és bízzunk benne, hogy ezzel a látogatók újabb lehetőséget kapnak a kikapcsolódásra és a rehabilitációra is” - mondta Nagy-Mengyi Péter, az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A Wellis Magyarország Zrt. az elmúlt időszakban városunk egyik legnagyobb munkáltatójává lépett elő. Jelenleg mintegy 1300 ózdinak nyújt megélhetést. 2021-ben 26.157 darab élménymedencét és swimspa-t gyártottak, amelyből 5507 darab már itt helyben készült el. A cég fontosnak tartja, hogy aktív szerepet töltsön be Ózd életében. Ez az akció is szorosan kapcsolódik ehhez az elhatározásukhoz. A jövőben is várhatóak hasonló együttműködések.

„Két medencét helyeztünk ki. Mind a kettő élménymedence. Természetesen Wellis élménymedence. Nagyon sok fúvókával rendelkeznek, amelyek az embereket egészen a nyakuktól a talpukig át tudják masszírozni, így egy igazán kellemes kikapcsolódási élményt nyújtanak a város lakóinak” - emelte ki Varga Dorottya, a Wellis Magyarország Zrt. kommunikációs munkatársa.

Az érdeklődők akár ma délután birtokukba vehették az eszközöket. A elkövetkezőkben azok, akik a városi uszoda wellness részlegébe váltanak jegyet, bármikor kipróbálhatják a pihentető medencéket.