Megnyitott a Meki
Város
2021. dec. 17.

Megnyitott a Meki

Átadták ma délelőtt a McDonald’s éttermét. Az ünnepségen fellépett az ÓMI Zenés Színház, majd a szalagátvágást követően ki is próbálhatták a termékeket az ózdiak.

Még a nyár folyamán indult el a McDonald’s beruházás a városközponti kutyafuttató területén. Az azóta eltelt időben egy modern, minden igényt kielégítő étterem készült el. Ma délelőtt pedig azok a szakemberek és illetékesek gyűltek össze a Kohász út 2. szám alatt, akik részt vettek a munkafolyamatban.

„Gyakorlatilag az országban az első típusétterem valósult meg itt Ózdon, amire még korábban nem volt példa. A külső is egy megújult McDonald’s-ot tükröz. A belső pedig a jövő élménye koncepciót hozta el ide Ózdra. Ezeknek a legszembetűnőbb elemei a rendelésfelvevő táblák a bejáratnál. Tulajdonképpen ez egy komoly szabadságot ad a vendégeknek abban a tekintetben, hogy hol szeretnének rendelni, hogy szeretnének fizetni, és miként szeretnék átvenni az ételt” - mondta Égi Zsolt, a Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezető igazgatója.

Ezt követően minden szem a bajárat előtti területre szögeződött, hiszen ekkor engedték be azokat a városlakókat, akik szerettek volna részesei lenni a megnyitónak. Az ünnepi beszédek után az ÓMI Zenés Színház hozott el a megjelenteknek egy kis karácsonyi hangulatot.

Majd Égi Zsolt ügyvezető igazgató és Janiczak Dávid polgármester szólt a megjelentekhez. A városvezető szerint ez egy igen jelentős beruházás Ózd életében, hiszen, akik ide látogatnak talán más helyi szolgáltatásokat is igénybe vesznek majd. A program végén közösen vágták a szalagot, amivel hivatalosan is átadták az új éttermet a helyieknek.

„Fél évvel ez előtt, ezen a területen még csak gyep volt, akkor kezdődtek a munkálatok a nyári melegben. Mint a gomba úgy nőtt ki a földből ez a vadonatúj  McDonald’s étterem itt Ózdon. Ez 70 ózdinak biztosít stabil munkalehetőséget megfelelő és korrekt bérezéssel országos színvonalon is. Nem beszélve arról, hogy mennyi vendég az, aki látogatja az éttermet. Már most a nyitáskor is eljöttek az átadó ünnepségre és kipróbálni a legújabb Meki élményt itt Ózd városában. Azt gondolom, hogy a jövőben a térségi központi szerepünket is tovább fogja erősíteni az, hogy egy ilyen vonzó étterem található a városban” - fogalmazott Janiczak Dávid, polgármester.

A nagy érdeklődésre való tekintettel biztonsági őrök segítették a zökkenőmentes belépést. Az ózdiak nagy kedvvel válogattak a világmárka termékeiből.