#FrontPage.title#
2023. szeptember 25., hétfő, Eufrózina, Kende
A Rákosmente egyik játékosa végi el a szabaddobást. (Kép forrása: facebook)
Újabb hazai vereséget szenvedett az ÓAM-Ózdi KC az NB I/B. negyedik fordulójában. A Rákosmente gárdáját látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban.
Az Arlói Vegyeskar Búzavirág Népdalköre.
Ötödik alkalommal szervezték meg a Kissikátori Barkó Dalostalálkozót. Hat csoport érkezett a faluba. Énekszó, hangszerek és néptánc is helyet kapott a repertoárban.
A rendőrségi előadás után egy kvízjátékban vettek részt a gyerekek.
Színes programokkal várták az Európai Mobilitási Hét zárónapján a gyerekeket az ÓMÉK-Olvasó parkolójában. Négy iskolából közel száz diák vett részt az érdekes és hasznos bemutatókon.
Távoli kép az aszfaltozásról.
Járda aszfaltozással kezdték a napot az ÓVI munkatársai. A Bolyki főút 51 és 65-ös számú épületek előtti szakaszon dolgoznak. A rekonstrukció lakossági kérés volt.
A könyvbemutató egyik pillanata.
Egy folyóiratot és három könyvet mutattak be az Ózdi Városi Könyvtárban. Katzler Hilda, Marjai László és Lengyel János jött el beszélgetésre.
Dr. Sztronga Eszter, Dr. Almási Csaba, Janiczak Dávid és Zsuponyó Anett.
Fejlesztési terv véleményezése, határozatmódosítás és egy alapítvány támogatása is szóba került a mai, rendkívüli képviselő-testületi ülésen.
Két új covid variáns jelent meg az utóbbi időben, amelyek sokakat megfertőznek, de a tüneteik enyhék.
Két új covid variáns jelent meg, amelyek sokakat megfertőznek, de a tüneteik enyhék. A szakember elmondta, hogy mindkét mutáns meghűléses tünetek produkál.
Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a Piac úton ellenőriznek.
A passzív biztonsági eszközök kerültek a rendőrség fókuszába. A biztonsági öv alkalmazásának elmulasztásáért 36 alkalommal szabtak ki közigazgatási bírságot.
Véradás közben.
Véradást szervezett a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat az Ózdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon. A tűzoltók mellett mentősök és rendőrök is eljöttek.
Bodnár Dániel görögkatolikus parókus kérte Istentől a mennybe bocsájtást.
Örök nyugalomra helyezték ma Kurucz Jánost, aki életének 85. évében hunyt el. A Gyári temetőben emlékeztek meg a díszpolgár munkásságáról, szeretetreméltó alakjáról.
Acsay-Szűcs Gabriella koordinálja a sorban álló gyerekeket a csúszda előtt.
Átadták az Acsay László tiszteletére rendezett jótékonysági bál bevételéből vásárolt eszközöket a somsályi óvodásoknak. Okos televíziót és fejlesztő játékokat vettek a kicsiknek.
A gyerekek a homokban kutatnak a leletek után.
Hogyan lesz a leletből kiállítás? Egy komplex programot szerveztek a kérdés köré az ÓMÉK munkatársai. A diákok részt vettek egy játékos ásatáson is.

Rendezvények