Isten közelsége (képgalériával)2020. november 9. (hétfő) 19:00 - Egyháznews/9824_0_300.jpgHálaadó istentiszteletet tartott a Magyar Pünkösdi Egyház Ózdi Gyülekezete. Az alkalmon a gyülekezeti tagok bizonyságot tehettek, valamint hálát is adhattak. A hívek közül is többen vannak olyanok, akik koronavírus-fertőzéssel vagy annak gyanújával küzdenek, így értük is imádkoztak.

Istentiszteletre várták a híveket vasárnap délelőtt a Magyar Pünkösdi Egyház Ózdi Gyülekezetében. A résztevevők betartották a járványügyi szabályokat, előírás szerint használták a szájmaszkokat. Baráti Róbert lelkipásztor arról is beszélt, hogy nagyon sok mindenben változott az életük, viszont az Úr szeretete és kegyelme nem változik meg.

„Az Úrnak hálát adunk. Megemlékezünk az egész évről, az Istennek a nagy kegyelméről, amiben minket hordozott ebben az évben. Azt gondolom, hogy ha visszapörgetnénk az idő kerekét a tavalyi hálaadó istentiszteletre, akkor nem gondoltuk volna, hogy ez a mai alkalom másmilyen lesz, mint az egy évvel ezelőtti” - mondta Baráti Róbert, lelkipásztor.

Ezt követően a megjelentek lehetőséget kaptak arra, hogy kiálljanak a gyülekezet elé, és elmondják a bizonyságtételüket. Többen beszéltek arról, hogy az elmúlt időszakban miben segített nekik az Úrba vetett hit.

„Isten kegyelméből kijuthattam Izraelbe, és az ottani katonai bázison tudtunk önkénteskedni. Isten ott is megőrzött bennünket. Volt, amikor riadó vagy rakéta riasztás volt, és volt olyan is, amikor azt se tudtuk, hogy mit kell csinálni. Ott valóban megtapasztaltuk azt, hogy Isten védőburka alatt vagyunk” - emelte ki Oláh Krisztián.

Az illetékesek mindent megtesznek annak érdekében, hogy aki csak szeretne, részt vehessen az alkalmakon, így a gyülekezeti tagok online formában is követhetik az eseményeket.


824_0_t 824_1_t 824_2_t 824_3_t
824_4_t 824_5_t 824_6_t 824_7_t
824_8_t 824_9_t 824_10_t
Vissza