Korszerű fűtőtestek (képgalériával)2019. augusztus 13. (kedd) 19:00 - Fejlesztésnews/8407_0_300.jpgFűtőtesteket cserélnek a Tétény Vezér úti Óvodában. Az Ózdi Sajóvárkonyi-Táblai Összevont Óvoda tagintézményében régi igény volt a korszerűsítésre. Az első körben tizenkettő radiátor cseréjéhez a helyi területi képviselő, Obbágy Csaba is hozzájárult képviselői keretéből.

Az Ózdi Sajóvárkonyi-Táblai Összevont Óvoda, Tétény vezér úti intézményében nemrég fejeződött be egy kamerarendszer kiépítése. Az itt dolgozók most a fűtési szezonra készülnek, összesen tizenkettő fűtőtestet cserélnek le az épület több helyiségében, az ide járó 156 gyerek örömére. Amellett, hogy az új radiátorok korszerűbbek, jobb teljesítménnyel bírnak, illetve hamarabb melegednek a régiekhez képest.

„Az utóbbi időben egyre gyakrabban felmerült az a kérdés, hogy egy területi képviselő mire költi, mire költheti a képviselői keretét. Most az óvodában erre látunk egy újabb jó példát. Bár a nyár legmelegebb napjait éljük, az óvodában mégis a fűtési szezonra készülnek, így kiderült, hogy több radiátor cseréjére is szükség van, ehhez járultam most hozzá a keretemből, mintegy 150 ezer forinttal, korábban pedig a kamerarendszer kiépítéséhez 300 ezer forinttal” - mondta Obbágy Csaba, területi képviselő.

A területi képviselő hozzátette, fontosnak tartja az ilyen és ehhez hasonló hozzájárulásokat. Számára a legörömtelibb pedig az, ha egy iskolán vagy óvodán keresztül a gyerekekhez jut el a támogatás. A mostanira pedig az intézményvezető szerint is nagy szükség volt.

„Nagyon fontos a zavartalan működés érdekében, hogy a fűtés rendesen menjen. Közel negyven éve épült ez az óvoda, és lassan minden elkopik és elhasználódik. Fontos dolog az, hogy a télre felkészülten indítsuk az évet, és ebben nagy segítséget nyújtott a területi képviselőnk, Obbágy Csaba, illetve a TÁVHŐ dolgozói is” - hangsúlyozta Völcsek Mária, az Ózdi Sajóvárkonyi-Táblai Összevont Óvoda intézményvezetője.

A Tétény Vezér úti Óvodában még számos tennivaló van az intézményvezető szerint. Tervezik a többi fűtőtest lecserélését is a jövőben, emellett pedig a laminált padló felújítását két csoportszobában is.


407_0_t 407_1_t 407_2_t 407_3_t
407_4_t 407_5_t 407_6_t 407_7_t
Vissza