Krizsó Ózdon (képgalériával)2018. május 9. (szerda) 19:00 - Kultúranews/6890_0_300.jpgKrizsó Szilviával találkozhattak a helyiek a Városi Könyvtárban. A televíziós műsorvezetővel, újságíróval Bukovinszky Zsolt beszélgetett. Szó esett sikereiről, arról, hogy hogyan lett televíziós, illetve jelenleg milyen irányban halad az élete. Az ózdi körtúrán a városi televízió stúdiójában és a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban is látogatást tett a KrizShow arca, aki úgy tervezi, családjával is visszatér településünkre.

Krizsó Szilvia neve ismerősen csenghet minden tévénézőnek, húsz éve ugyanis annak, hogy a televíziós pályára lépett. A média több területével is foglalkozott már, volt újságíró, riporter, televíziós műsorvezető is, manapság pedig a saját nevével fémjelzett színházi talkshow-t, a KrizShow-t vezeti, amely az egyik kereskedelmi tévécsatornán nézhető. Emellett kommunikációs trénerként is dolgozik. A napokban az ózdiak is találkozhattak vele, ám mielőtt a Városi Könyvtár pódiumán elmesélte volna életét, sikereit, ellátogatott a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkba. A tárlatvezetésre édesanyja és egyik barátnője is elkísérte, sok érdekességet megtudhattak a régi magyar mozgóképekről és a filmiparról. A műsorvezetőnek annyira megtetszett az épület és a benne található rengeteg látnivaló, hogy később családjával is szeretne ellátogatni az intézménybe. Délután fél ötre már igen sokan összegyűltek a Városi Könyvtárban, hogy találkozzanak vele.

„Remélem, hogy nagyon jól meg leszek vele elégedve és az írónő is meg lesz elégedve. Elég sokan vagyunk már. Azt hiszem, hogy jól fogom magam érezni” - mondta Kotán Lászlóné.

A jó hangulatú beszélgetésen Bukovinszky Zsolt kérdezte a televíziós személyiséget. Szó esett karrierje kezdetéről, arról, hogy hogyan lett belőle műsorvezető, milyen változásokon ment keresztül az élete. Manapság egy színházi talkshow, a saját nevével fémjelzett KrizShow házigazdája, amely televízióban is látható, de a beszélgetésekből könyvek is készültek. Elmondása szerint nem volt könnyű úgy megírni és összerakni a köteteket, hogy ugyanaz az atmoszféra érződjön belőlük, mint amit ott, a színházban megéltek a nézők.

„Nehéz volt. Arra törekedtem mindkét könyvnél, hogy visszaadjam azt a hangulatot, ami a színházteremben érzékelhető volt, az az energiaáramlás, ami a színpad és a nézőtér között folyamatosan ment. Ezt próbáltam érzékletesen leírni. Mindenhova tettem személyes bejegyzéseket, a benyomásaimat leírtam. A vendégeimről azon túl, hogy elmondtam, hogy ők kicsodák – ezt általában azért a többség tudja, aki a kezébe vesz egy ilyen könyvet –, azt is próbáltam érzékeltetni, hogy miért pont őket hívtam meg és hogy én milyen embernek látom őket” - fogalmazott Krizsó Szilvia, a KrizShow házigazdája.

A közönségtalálkozóra teljesen megtelt a Városi Könyvtár nagyterme, sokan voltak kíváncsiak élőben is a televízió képernyőjén időről-időre feltűnő Krizsó Szilviára. A beszélgetés végén a könyvek dedikálására is lehetőség volt. A könyvtári program előtt az Ózdi Városi Televízió stúdiójába is ellátogatott a műsorvezető, a Háttérben május 17-én, este fél nyolctól láthatják ezt a társalgást.


890_0_t 890_1_t 890_2_t 890_3_t
890_4_t 890_5_t 890_6_t 890_7_t
890_8_t 890_9_t 890_10_t 890_11_t
890_12_t
Vissza