Korhatártalanul Endrei Judittal2017. november 3. (péntek) 19:00 - Városnews/6248_0_300.jpgKözönségtalálkozóra várja az ÓMI Városi Könyvtárba az érdeklődőket Endrei Judit. Az egykori televíziós évtizedeken át szinte családtagként köszöntött minket a képernyőn, volt amikor 5-6 millióan nézték egy időpontban a bemondót, a szerkesztő-műsorvezetőt.

Endrei Judit hatvanon túl is csodaként éli meg mindennapjait. Könyveket ír, tréningeket, előadásokat tart, az egészséges életmód híve, segíti, támogatja az 50 pluszosokat. Hétfőn délután fél 5-kor a könyvtárban Bukovinszky Zsolt kérdezi majd Endrei Juditot a múltról, a jelenről, s arról hogy mit szeretne még megvalósítani aktív éveiben, Korhatártalanul. 

„Hogy kiket várok én erre a hétfői találkozóra? Első pillantásra azt gondolhatnák, hogy az 50 pluszosokat, meg a korosztályomat. De hadd mondjam el, hogy mennyire szoktam annak örülni, mikor fiatalabbak is jönnek. Mikor egy fiatal lány mondjuk elkíséri a nagymamáját, vagy az anyukáját. Vagy eljön egy harmincas, egy negyvenes is. Szokták kérdezni, mikor kell elkezdeni készülni az idősödésre. Erre nagyon egyszerű mindig a válaszom, akár hány évesek vagyunk, most. Bízom abban, hogy hétfő este, aki eljön, aki ott lesz velünk, nemcsak jól érzi magát, nemcsak egy kellemes, jó hangulatú, energiát adó beszélgetés résztvevője lesz, hanem visz magával. Amit aztán valamikor, életének valamely pillanatában hasznosnak lát” - mondta Endrei Judit.


  248_1_t
Vissza